woensdag 8 februari 2012

Just because...

Als je mijn blog al wat langer bezoekt, weet je het al...

... zo af en toe MOET er een Magnolia kaart gemaakt worden!

Het liefst in combinatie met Distress Ink ... ... en wat laagjes :-)


Heb je trouwens de nieuwe Distress Markers van Ranger al gezien?

Wat denk jij, zijn ze een mooie aanvulling? Of een handige commerciële move?

Ik ben best wel wat kritischer geworden, er worden zoveel nieuwe producten op de markt gebracht! Kijk alleen maar naar de markers: copics, aqua markers, flex markers etc.

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

19 opmerkingen:

 1. erg leuk kaartje weer. ja ik denk dat het wel allemaal een commerciële move is.
  sommige gaan het toch proberen en vinden het te gek. ik blijf de liefde voor het potlood houden en voor de Distressinkt van Tim holtz.
  maar vernieuwen blijf je houden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is ze toch mooi,ik doe het ook met kleur potlood,groet irena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap je kaartje!!! Ik denk dat ik ervoor ga, ze zijn helemaal anders dan copic of flex of aqua markers. Je kan er tekstjes mee schrijven in dezelfde kleur als waar je je afdrukje mee inkleurt en je kan met de bruchezijde gewoon over je stempel heen gaan en dan krijg je een prachtig resultaat! Mij heeft Tim weer weten te bekoren, de flex en aqua markers daarentegen niet!
  Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief, mooi kaartje weer!
  De distressmarkers lijken mij geweldig, toch wel wat andere mogelijkheden en vooral niet onbelangrijk dezelfde kleuren als de distressinkten dus goed te combineren.
  Ik denk dat ik er voor ga. Helaas voor mijn portomonee:-(
  Maar inderdaad merk ik wel dat mijn verzameling hobbyspullen verzadigd begint te raken. Ik ben veel kritischer bij het wel of niet aanschaffen.
  Hoewel er toch steeds weer producten komen die ik simpelweg MOET hebben.............!

  Groetjes Kiek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je Magnoliakaartjes zijn zo mooi, dus niet erg dat je weer een gemaakt hebt hoor!
  En de Distress Markers? Ik wacht rustig af, red me ook prima met mijn Distress Ink en Aqua Markers...
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel leuk hoor zo'n magnoliaatje, maar ik ben er nog steeds niet weg van..sorry! Wat je verder met het kaartje doet vind ik dan weer gaaf.
  Markers, wat zijn dat? Nee serieus, ik heb er nog steeds geen; gebruik om te doodelen en in te kleuren etc. de stabilo fijnmarkers en verder een kleurloze spicapen, een opaque white pen, plus derwents, gewone kleurpotloden, neocolor II, oilpastel- en vetkrijt, chalk plus glitterpennen van het Kruidvat en natuurlijk Distress inkt en eigengemaakte mist en gesso en acryl- plus water- en toververf. En natuurlijk nog andere inkt en embossingspullen. Is even wel genoeg, denk je ook niet? Als ik naast tijd ook geld ergens vandaan kon toveren, dan misschien, maar nu wil ik ze eerst ergens zien en proberen...
  Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een super kaart is dit weer.
  TOP!!!!
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb geen enkele copic of marker dus ik vind 37 DI markers geheel verantwoord :) Maar natuurlijk is dat ook een marketing stunt waar we weer met z'n allen inlopen. Maar toch denk ik dat er veel mogelijkheden mee zijn, met die DI stiften....
  Je kaart is prachtig Inge. Mooie frisse kleuren en al die details waar ik zo graag naar kijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dezelfde twijfel als jij.....het is een handige commerciele move. Ik red mij nu ook prima met de spullen die ik allemaal heb....maar ik blijf ook een ernstig zwak houden voor Tim Holtz spullen...Ik wacht af.
  Trouwens wel weer een heel leuk kaartje!
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan hier niet over meepraten. Af en toe doe ik een poging tot inkleuren en dan gebruik ik de Derwent potloden van mijn vriendin. Daar blijft het bij, denk ik...

  Ook ik ben niet zo van Magnolia, maar ik vind jouw kaartje toch erg leuk weer! Alle laagjes, zoveel te zien, mooi, Inge!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ondanks je magnoliaatje, echt een schattig kaartje!
  Heb Copics, en daar werk ik graag mee. De nieuwe van Ranger ken ik niet, maar ga niet ook dat nog eens aanschaffen.Aqua Markers heb ik voor een prikkie aan kunnen schaffen, dus dat was leuk, anders had ik dat niet gedaan. Verder had ik al pastelpotloden, en dat vind ik ook nog steeds leuk kleurmateriaal. Flexamarkers vind ik hetzelfde als Copics, dus voegt niets toe. Tja, er is wel heel veel allemaal. Ik heb zo voldoende, en daar ben ik blij mee.
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi de combinatie copic en distress inkt en wat een mooie laagjes weer op je kaart!
  Ik ben een beetje aan het experimenteren met inkleuren met wat copics van mijn dochter of de derwentpotloden als we ze nog ergens kunnen vinden ...al weeeeken kwijt Haha,
  Met distress inkt is ook leuk inkleuren maar allemaal best moeilijk hoor!
  Die nieuwe markers nee voorlopig niet dus ik heb nog zoveel uit te proberen.
  Fijne winterdagen
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi, ik lees al een tijdje mee op je blog. Wat een leuke kaart is dit! Knap gemaakt hoor, en super mooi ingekleurd. Ik heb geen ervaring met markers, dus ook geen mening... Maar als ik deze zie vraag ik me af of het eigenlijk nog wel mooier kan. Heel goed gelukt!

  Lydia
  www.lylicards.nl
  www.lylicards.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi zoet en toch stoer kaartje Inge! Mooi gekleurd!
  Ik heb me eigenlijk nog niet zo verdiept in die nieuwe markers, maar als ze er zijn zal ik ze zeker willen testen, net zoals de stains. Het is natuurlijk wel mooi dat de kleuren zo aansluiten bij de inkt......

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, nou lekker toegeven aan zo'n drang om een magnoliakaart te maken. Het resultaat is mooi! Tja, al die nieuwe producten... Ik heb een paar filmpjes van de CHA bekeken, maar het is immens. Dat er telkens papier op de markt gebracht wordt, begrijp ik. Maar of dit zoveel meerwaarde heeft? Maar ja, ik gebruik ook niet zoveel producten. Zal ook schelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw prachtig hoor! Vooral die gestempelde randjes om de stempel vind ik erg mooi.En jij maakt toch geen standaard kaartjes dus ook met 'n magnolia komt het goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind de markers en de uitleg erbij van Tim wel erg mooi. Ja of ik ze allemaal ga kopen weet ik nog niet. Je ziet nu wel aantrekkelijke aanbiedingen.
  Ik heb alle distress kleuren inkt, dus wel gaaf dat je dan precies de goede kleur erbij hebt. Heb aquamarkers maar zijn niet echt mijn ding. Zie er trouwens niet veel van op sites van winkeliers en het blog.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een superlief kaartje weer!

  Ik ben eerlijk gezegd een beetje marker moe;-) Wéér een investering, wéér wat nieuws...ik hou het bij mijn Copic's, potloden en Tom Bow stiften. Deze drie kleurmediums hebben alledrie hun eigen effect en ik vraag mij af of deze Tim Holtz markers écht wat toevoegen aan alles wat er al op de markt is.

  Fijne zondag Ing! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Alle nieuwe produkten hebben wel iets aantrekkelijks, maar mijn portomonnee kan het niet meer bijhouden.
  Ik ben al jaren in het bezit van een geweldige kist van Faber Castell met kleurpotloden, aquarelpotloden en -krijt en pastelkrijt.
  Distress en alcoholinkt en wat Tombowstiften heb ik ook, maar er kan eigenlijk niet meer bij, tenzij ik ga uitbouwen. Kleuren is nl. niet het enige waar je ruimte voor nodig hebt :)als hobbyist.
  Ik zie in alles wel iets voor hergebruik!!
  Dus nee, zeker voorlopig voor mij geen nieuwe kleurprodukten erbij.
  Trouwens, je maakt geweldig leuke en mooie dingen.
  Blijf af en toe op je blog op bezoek komen hoor!
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen