vrijdag 14 oktober 2011

Foto op vrijdag


Beetje slechte foto, dat wel.
Maar ik moest 'm nou eenmaal maken.

Deze letters zag ik in een winkel en het zijn nou net dit soort dingen waar ik vrolijk van word en die bij mij voor inspiratie zorgen.
 Het hartje, het karton, de breisels.

En dan is het erg handig om foto's te kunnen maken met mijn mobiel :-)

Heb jij dat ook, dat je ineens iets ziet dat je op een idee brengt? En wat doe je dan, onthoud je dat, schrijf je het op, maak je foto's?

Let me know, I'm curious!

Fijne vrijdag!

Kom maandag even kijken: Wendy gastblogger!

11 opmerkingen:

 1. hallo Inge,

  Ziet er geweldig uit. Daar zou ik ook inspiratie van krijgen. Ik heb nog een hele simpele telefoon die alleen maar doet waar een telefoon oorspronkelijk voor bedoeld is namelijk; bellen! Meestal is dat voldoende maar inderdaad zou het af en toe wel handig zijn. Ik probeer het altijd te onthouden maar eenmaal thuis ben ik het vaak alweer kwijt. Hmmm misschien moet ik toch ook eens zo'n uitgebreidere telefoon...............!

  Groetjes Monique (Kiek)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge,
  Het is zeker een blikvanger, en een mooie! Ik zou daar ook even naar staan kijken hoor. Van de kartonnen letters krijg je inderdaad inspiratie.
  Tegenwoordig heb ik een telefoon die foto's zou moeten kunnen maken, maar je leest hier meteen de twijfel, ha ha! Vorig jaar mijn 13 jaar oude "koelkast" ingeruild omdat ie het echt niet meer deed.
  Maar wat heel goed werkt (voor mij dan), een opschrijfboekje met pen in je tas! Niet alles is namelijk op de foto te zetten, en het kunnen opschrijven vind ik ook altijd heel handig.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inge, dat is inderdaad een goede vraag! Als ik iets zie wat inspireert kijk ik er een tijdje na en denk dan: Ahh dat kan ik wel onthouden, NIET dus. Een foto is een goede optie maar soms vindt ik het een beetje vreemd om in een winkel ineens een foto te maken. Als ik iets tegen kom op internet sla ik de foto op in een speciaal mapje zodat ik er later nog eens na kan kijken. Is het iets in een tijdschrift dan knip ik het uit en plak het in een schriftje.

  Fijn weekend! gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan ook vaak enthausiast raken van een mooi 'plaatje' of tekst (bv op een t-shirt) , ook ik maak dan snel een foto met mijn mobieltje. In het verleden te vaak gedacht het wel te onthouden....niet dus.
  Leuk om te lezen dat ook anderen op deze manier inspiratie opdoen.
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Deze zijn leuk! Ik doe hetzelfde als ik wat zie, even snel een foto maken, of een notitie, of een schets op het kladblok van m'n iPhone en dan thuis gauw even uitwerken in m'n schets-ideeën-boekje! Ben benieuwd waar je deze inspiratie-foto voor gaat gebruiken!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een stoere letters! Toch handig, die mobieltjes waar we alles mee vast kunnen leggen... Ik moet zeggen dat ik erg slordig ben met het "archiveren" van ideetjes, wat eigenlijk heel jammer is. Misschien toch maar een klein notitieboekje in mijn tas gaan stoppen!

  Fijn weekend alvast en maandag kom ik zeker terug!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is inderdaad echte inspiratie erg mooi~!
  Jouw mobiel maakt super foto's hoor!
  Op onze eerste vakantie naar Engeland heb ik ook in winkels en etalages foto's gemaakt met een klein fototoestel van inspirerende dingen zo leuk om thuis nog eens te bekijken of af en toe op je blog te droppen.
  Geniet van het zonnige weekend,
  Groetjes maia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad erg leuke letters! ik vergeet meestal om foto's te maken en probeer alles op te slaan in mijn hersenpan. als het dan de moeite waard was komt het er hopenlijk wel weer een keer uit.......
  En ik heb eindelijk Elines boek in huis!!!! Wat heb je leuke dingen gemaakt!!! ha, ha, lijstjes....met niks erin....kijk dat onthou ik vast wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love is all we need. Mooi weekend. groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik maak vooral foto's, heb nooit een pen bij de hand als ik er één nodig heb :)
  Wikkels van koekjes in de tas proppen op een Italiaans terras en er dan 3 jaar later tags mee maken :)
  Ik nam in Frankrijk foto's van vloertegels, deuren, prints allerhande met de bedoeling om een foto-inspiratie item te starten op mijn blog. Tenminste dat is één van de zoveel plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, heb ik ook, heb van de week in een restaurant nog een foto gemaakt van een decoratiedoek dat in een restaurant aan de muur hing. Ik schrijf dan niets op, door het bekijken van de foto weet ik wel wat voor idee ik erbij had. Ook een foto gemaakt van een oerlelijke tafelloper in datzelfde restaurant voor een idee voor een mooi achtergrondje :)

  BeantwoordenVerwijderen