maandag 5 juli 2010

Oude liefde roest niet ;)


Vorig jaar rond deze tijd raakte ik verliefd op de Magnolia stempels. Al rondhoppend op allerlei blogs zag ik deze stempels op allerlei kaarten en in allerlei stijlen en ik vond ze helemaal geweldig.

Al bloggend is mijn wereld in een jaar tijd veel groter geworden! Ik heb zoveel voorbij zien komen wat ik óók mooi vind en op zijn minst wil proberen. Zo ben ik na lang aarzelen eindelijk serieus aan het scrappen geslagen, om te beginnen met een Book Of Me. Kan ik mooi mezelf als proefpersoon nemen en allerlei dingen uitproberen ~wordt vervolgd ~ ;)

Wat niet is veranderd is mijn liefde voor de lieve Magnolia stempels. Ik kan er niks aan doen, ik blijf ze onweerstaanbaar vinden :) Bijkomend voordeel is dat ik mijn verstand helemaal op nul kan zetten bij het inkleuren van de stempels en het maken van deze kaarten, heerlijk ontspannend!

Deze Magnolia is ingekleurd met Distress ink. De randjes heb ik gestempeld met een Pipoos stempeltje met Pumice Stone. Het allerliefste had ik de mooie stempels van Stempelglede(grunge collection) voor dit doeleinde gebruikt, maar man, wat zijn die duur met de verzendkosten erbij. Dan is dit stempeltje van een Pipoos zetje van € 4,95 toch iets prettiger geprijsd. Mocht iemand de Stempelglede stempels ergens hebben liggen en er niets mee doen...ik hou me warm aanbevolen :)
De papiertjes zijn van October Afternoon. De bloemen komen uit de pons en zijn gemaakt van kraft cardstock.

En o ja, ik heb de candy bij Anette gewonnen! Als ik 'm binnen heb laat ik 'm natuurlijk even zien.

Leuk dat je weer langskwam!

19 opmerkingen:

  1. ontzettend leuk, gaaf met zoveel bloemen
    Liefs Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauuuw wat is dit schitterend en ik vind
    het papier en natuurlijk het stempeltje
    helemaal geweldig

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik begrijp je! Waarom telt een dag maar 24 uur? Ik kijk al uit naar je scrap avontuur.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He hallo Inge,beter te doen he het weer!!maar daar kom ik niet voor!!Ik kom om te kijken naar je mooie kaartje,heel schattig!!Erg mooi gemaakt,en je creaties met Magnolia's vind ik heel mooi!!Die stempelset die je mooi vind zijn idd pittig geprijsd...poeh!!Jammer is dat he...maar wie weet kom je ze nog s goedkoper tegen (kijk eens op e-Bay...)Enne Gefeliciteerd met je Candy,heel gaaf dat je gewonnen hebt!!!
    Groetjes en een fijne avond,Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kaartje. Ik heb het papier ook gekocht en wat is het mooi he? Ik blijf ook dol op de magnolia stempels. Ze blijven mijn favoriet.

    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je hebt weer een mooi kaartje gemaakt en ook super in gekleurd weer.En de stempels die je zoekt zijn zeker duur maar wie weet????
    groetjes,lean.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig kaartje heb je weer gemaakt!!
    Leuke kleurtjes.
    enne...zo, de stempels zijn wel heel duur, maar wel heeeel gaaf;)

    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk kaartje en dat papier is ook heel mooi!
    Ik ben erg benieuwd naar je book of me!
    En gefeliciteerd met je gewonnen Candy, leuk!

    Groetjes Marie-claire

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hai Inge, Wauw wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt! Ik vind het bloemenrandje op je afdrukje echt zo geweldig!! Begrijp ik het goed en is dat gemaakt met een stempeltje van Pipoos? Ik ben nog een beetje een leek hoor maar wat bedoel je met; je hebt hem gestempeld met Pumice stone? wat is dat? Sorry als het een domme vraag is hoor, hihi maar ik vind het zo mooi gemaakt dat ik erg nieuwsgierig ben hoe je het gedaan hebt en waarmee. Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik weet precies wat je bedoelt, duur, duur, duur! En nog niet in Nederland te koop voor zover ik weet. Wel al in Duitsland en sinds kort ook in Engeland. Misschien maakt ze dan ook nog eens engelse teksten, want dat noors is toch wel een beetje ver van ons bed. Ik heb er wel al een paar en gebruik ze regelmatig, maar ik moet zeggen dat jouw randje zo ook erg leuk is hoor.
    Oh ja je pakje is nog niet onderweg, heb nog geen geschikt doosje gevonden.(sorry)

    Gr. Anette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lieffie, mooie kleurtjes bij elkaar, ik heb ook nog magnolia, moet er ook weer eens mee aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hebt de stempel schitterend gekleurd met distress-inkt! De vraag die in mij opkomt is: kleur je dan met de vloeibare inkt of kan 't ook met de kussentjes. Op stempel-gebied ben ik absoluut een nieuwsgierige leek;)
    En wat gebruik je dan verder nog? Een kwastje?

    Groetjes, Angèle

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterende kaart.
    Tja die magnoiliaatjes willen wat, ik ben er ook helemaal verliefd op.

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een schattige kaart en inderdaad als je eenmaal ver;liefd bent geworden op die magnoliaatjes gaat dat NOOIT meer over.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. je kaartje is helemaal super geworden mooi afdrukje heb je gebruikt en dat stempelrandje erom heen helemaal super gewoon,
    groetjes sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wauw, wat een prachtig kaartje Inge! echt heel heel mooi! Zo lekker fleurig en zomers en weer geweldig ingekleurd!

    Ontzettend leuk ook die randjes met dat stempeltje gedaan zo! Dat ga ik zeker een keertje gebruiken, dank voor de inspiratie;-)

    xxDebbie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Inge

    Ik kan ook niet wachten tot de stempelglede in Nederland te koop is. Ik vind het stempelsetje ook te duur en bovendien bestel ik niet graag iets uit het buitenland. Ik zoek dan ook voortdurend naar een goed alternatief en dan zie ik jouw bloemenrandje..... welke stempel is dat?

    Ben meteen je 100ste volger geworden!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hele mooie kaart, weer heel mooie papiertjes samen, mooi ingekleurd en de vele bloemen zijn superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen