woensdag 30 juni 2010

Wat ligt er op mijn bureau, deze woensdag?

Met een knipoog naar dit populaire engelse blog waarin dit een wekelijks terugkerende vraag is, zadel ik jullie op met een foto van mijn bureau op woensdag. Bij het engelse 'Whats On Your Workdesk Wednesday' plaatsen allerlei blogs een foto op van hun bureau op woensdag. Het grapppige is dat daar altijd wel een verhaal bij te vertellen is. Deze keer doe ik niet mee, maar post ik mijn woensdag foto en verhaal alleen op mijn eigen blog.

Er liggen op mijn bureau drie ideeën voor drie kaarten klaar. Eén kaart is bijna af maar die wil ik nog niet laten zien dus daar heb ik een heel mooi stukje Webster stof bovenop gelegd:)
De andere twee kaarten zijn in mijn hoofd al klaar. Maar ik heb gewoon zúlke goede redenen om daar niet mee aan de slag te gaan. Zo is het is er bijvoorbeeld gewoon te warm voor. En ik heb het druk. In mijn hoofd. Met werk enzo. En ik heb de afgelopen dagen (te) veel tijd in garages doorgebracht op zoek naar een nieuwe auto. Die zoektocht is geslaagd trouwens :))

Klinkt allemaal goed hè, deze excuses? Maar in de kern komt het gewoon hierop neer dat ik dit hele WK dus zo leuk vind dat ik iedere avond, en als het kan ook middag, voetbal aan het kijken ben :) En dat ik dat als enige vrouw in dit mannen-huishouden gepaard laat gaan met kreten en gebaren. Alsof ik er verstand van heb ;)
******************************
In mijn tweede blogjaar wil ik proberen of het mij gaat lukken op een aantal dagen vaste items te laten terugkomen. Deze woensdag foto is daar één van. Op iedere vrijdag wil ik een 'huis tuin en keuken foto' plaatsen. Wordt -dus- vervolgd.

En JAAAAA, ik hoor heel graag jullie reacties, opmerkingen, aanmerkingen! Dank je wel alvast :)

14 opmerkingen:

 1. hihihi ziet er spannend uit allemaal hoor.En leuke ideeen ook.Ik volg een hondensite die heeft op woensdag altijd wordlesswensday met een gave hondenfoto meer niet zegt vaak al genoeg.
  succes met de voetbal groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha...leuke post! ben erg benieuwd naar je kaartjesm, maar het ziet er erg veelbelovend uit hoor! ben vooral ook erg benieuwd nu naar je bijna af kaartje natuurlijk hahaha...
  Veel plezier met voetbal kijken, geniet er maar van!
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm,het pakketje rechts bovenin....daar ben ik heeeeel benieuwd naar ;)....voetbal is nu wel oke...en we gaan goed dusse....veel kijk plezier en ik hoop dat je tussendoor wat tijd heb...ben nl errrrrug benieuwd!
  Fijne dag verder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De stempels...daar ben ik nieuwsgierig naar!
  Ze lijken me heel leuk! En dat hartjes-papier ook.

  Grappig deze post! Je moest eens weten wat er onder mijn bureau ligt op dit moment. Een bende papiersnippers! En de stofzuiger wil maar niet te voorschijn komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar word ik alvast fan van, van de woensdagfoto! Voor kaarten zullen we hier dus nog wat geduld moeten hebben vrees ik, die Nederlanders gaan dat WK immers winnen, ja toch!
  Zelfs hier zie ik nederlandse vlaggen in het straatbeeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die inge! erg he het voetbal virus.. zit er hier nog eentje en ik houdt er helemaal niet!!
  Maar ziet er veel belovend uit zeg je kaartjes! en ik vind het een onwijs leuk blog.. dus ik ga ook wer mee doen!!
  Moet die link even opslaan vergeet hem steeds.

  Veel liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aha, dus dat was je aan het doen! Ik dacht dat je misschien al op vakantie was.....;o). Als "we" er nu uitliggen vrijdag, ga je dan weer vaker bloggen?!
  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben een groot voetbal fan dus ook ik zit wel voor de buis, nu kan je 2 dagen even iets anders doen..
  je tafel ziet er weer voortreffelijk uit, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Inge, zo te lezen zit je vol leuke ideeen! Je hebt al mooie spulletjes klaarliggen op je werkblad, ben heel benieuwd wat je daar mee gaat maken! Leuk ook je ideeen om vaste items terug te gaan laten keren! Nou rest mij nog om je veel succes te wensen vrijdag! hihi, nou ik zit ook voor de buis hoor! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je maakt me nu wel nieuwsgierig hoor.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat grappig dat je al pakketjes klaar hebt liggen voor je kaartjes! Bij mij moet alles altijd ter plekke gezocht worden, leuk om te zien hoe een ander dat doet...
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk idee, om elke week je buro te laten zien. Ik ga je buro zeker in de gaten houden! Het ziet er heel netjes uit, vergeleken bij het mijne!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ziet dat er ordelijk uit! Ik ben nieuwsgierig wat het resultaat gaat zijn van die pakketjes die klaar liggen. Proficiat met de aankoop van je nieuwe auto, laat je die ook zien als je hem hebt?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen