vrijdag 25 juni 2010

GIVE AWAY!

Op 10 juli a.s.bestaat bLoGbLoM precies één jaar!

En wat heb ik een plezier in het knippen, plakken, scheuren én in het bloggen. Ik ben iedere keer weer blij als iemand een leuk berichtje achterlaat. Soms ben ik echt verrast. Dan plaats ik iets waarover ik mijn twijfels heb en krijg ik daar de meest leuke reacties op. Of dan staan mijn kaarten zomaar in een tijdschrift. Of dan ruil ik de leukste spullen met medebloggers. Al bloggend ben ik op de mooiste blogs gestuit die me altijd weer inspiratie geven. Het was, kortom, een goed blogjaar!

DUS...

De hoogste tijd voor een give away! Laat een leuk berichtje achter waarin je vertelt waarom jij zo van knippen-plakken-scheuren-stempelen-scrappen-bloggen-en-alles-wat-daarmee-te-maken-heeft houdt. Op 10 juli trek ik daar met mijn eigen random generator iemand uit die de nieuwste Art Specially For You thuisgestuurd krijgt!

Have fun :)

25 opmerkingen:

 1. Proficiat Inge met het eenjarig bestaan van je blog! Sinds ik ben begonnen met kaarten maken vind ik rust in soms een hectisch leven. De tijd vliegt wanneer ik stempel, scheur, plak en vooral wanneer dat dan eindigt in een kaart. Het bloggen heeft er nog iets extra aan toegevoegd. Hartverwarmend wanneer je complimentjes krijgt voor een afgewerkte kaart. En wat is het heerlijk om inspiratie op te doen bij mede frutselaars. Ik ben dan ook blij dat ik je blog ontdekt heb en ik hoop dat je nog jaren wil doorgaan.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeli met je 1 jaar!!!ik vind dit allen heerlijk om te doen...omdat......ehhhh,het ontspannend is en het leuk is om iets te maken.....een geheel.....gewoon iets naar eigen idee.....en bloggen is leuk,gezellig ook!!
  Fijn weekend,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf zeg een jaar alweer wat gaat de tijd hard he!
  Ik vind enorme rust in het knutselen en vaak ook agressie hahaha die ik dan verder nergens anders kwijt kan :O en dan komen de gekste dingen uit mn handen... ik doe hetoveral, in de auto, als ik ga spotten met me vriend op vakantie....!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat boffen we toch met blogblom! Gratis inspiratie en dan ook nog zo'n leuke candy. Ik vind het altijd erg leuk om je berichtjes op mijn blog te lezen en probeer ook altijd bij jou te reageren.
  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag en dat er nog vele mogen volgen!!!!

  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Congratulations with 1st Blogoversary!!! The time flies so fastly))) It is great we are living in different countries and we can hardly meet each other in real life, but we did it through the blogs. And I enjoy this ))))
  Thanks for nice candy!
  Good luck! Hugs. Larisa.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat! Wat leuk een Give Away, daar doe ik graag aan mee! Ik vind het heerlijk om te freubelen en zo ook met bloggen, inspiratie op doen en je eigen draai eraan geven! Met berichtjes had ik in het begin moeite, ik ben namelijk niet zo creatief met woorden, hahaha maar nu ik dus zelf berichtjes krijg vind ik het heerlijk om ze te lezen, dus probeer ik nu ook zoveel mogelijk reactie's achter te laten!

  Groetjes Marie-claire

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom ik graag knip-plak-scheur: omdat ik bij mijn geboorte zo'n knop meekreeg die ik niet kan afzetten :)
  Waarom ik graag blog: omdat ik zo jouw en je blog ontdekte en dat is leuk en zorgt ook voor inspiratie/aanmoediging/...
  Proficiat met je eerste blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog niet zolang geleden ontdekte ik je leuke blog. Je hebt een eigen stijl die me aanspreekt. Zoveel inspiratie kan ik hier opdoen! Heerlijk!
  Ik kreeg 't freubelen van mijn moeder mee. Wat zij gemaakt heeft in haar freubel-leven zal ik nooit kunnen evenaren, maar elke dag 'moet' ik mijn schaar en mooi papier even kunnen hanteren;)
  Ik kan er zoveel in kwijt!
  Proficiat met je blogverjaardag en dankjewel met de kans om dit te winnen.

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd!
  Ach, ik knip-plak-scheur al jaaaaren, dat heb ik altijd al leuk gevonden. En nu ik een blog heb en contact met mede-knippers-plakkers-scheurders is dit alleen maar leuker geworden. Het leukste is om mijn werkjes te laten zien en dat reacties te krijgen, ik heb al heel veel leuke contacten. En het is ook zo leuk om de werkjes van anderen te bewonderen, dat geeft echt zoveel inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hai Inge, van harte gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag! Wat leuk dat je dit samen met ons wilt vieren met deze prachtige Give Away! Ik doe graag mee hoor!
  Ik ben nog niet zo heel lang geleden ook gestart met een blog en moet zeggen dat ik het super leuk vind! Je doet zoveel inspiratie op en het is zo super leuk om je creaties met andere te delen. De reacties die je elke keer krijgt, echt super leuk! Ja het scrappen heeft mijn leven echt wel verrijkt kan ik zeggen! Ik kan er helemaal in opgaan! Ik hoop nog lang van jouw blog te mogen genieten! Fijne zondag! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Inge,

  knippen,plakken,kleuren,fröbelen...Ik vind het zalig.Eerst lekker een thema bedenken,het juiste papier erbij zoeken.Wordt het een plaatje of een stempel,veel bloemetjes of toch vlinders deze keer...Ook ik vind er rust en ontspanning na een heftige periode in mijn leven.En ik vind het ook leuk om het op mijn blog te publiceren en ook bij anderen eens te kijken....
  Mooie hobby,ik word er altijd vrolijk van!

  Groetjes Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha meis,

  waarom ik zo dol ben op knippen, plakken, scheuren, stempelen en bloggen ben? Nou, waarom ook niet hahaha...nee even serieus. Voor mij is het begonnen als ontspannen hobby, om naast mijn creatieve studie, waar veel dingen moeten, lekker te kunnen doen wat mag en kan. Kortom om op een leuke en vrije manier lekker creatief te zijn en deze creativiteit te ontwikkelen. Ik word er gewoon enorm vrolijk van en vind het heerlijk om mensen te kunnen verrassen met zo'n mooi eigengemaakt kaartje:) En het bloggen in het bijzonder is gewoon heel leuk om te doen, om je creaties ook met anderen te kunnen delen en om op de blog van anderen weer tonnen inspiratie op te kunnen doen...dat geeft zoveel nieuwe energie!

  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi inge,
  ten eerste wil ik je feliciteren met alweer 1 jaar blog bestaan, echt super ik geniet altijd zo van je creatie's. Waarom ik van knippen, plakken scheuren en bloggen hou, nou dat zal ik je vertellen, Jaren terug als meisje van de basisschool was ik altijd al aan het knutselen eerst met pergomano en toen met kleipoppen maken en dat breide zich steeds verder uit, maar toen ik op de middelbareschool kwam was het door tijds gebrek ineens verdwenen.
  jaren zijn er verstreken maar ik bleef iets missen in mijn leven. Ik wist zelf niet meer welke opleiding in nu moest gaan volgen en toen maar besloten om te gaan werken, Nu na een jaartje of 15 ben ik eindelijk bij het scrappen en freubelen weer uitgekomen, Mijn wereld van het creatieve werd weer geopend en ik werd weer me eigen ik waar ik jaren opzoek na ben geweest. Jaren van strijd met me zelf was ik eindelijk op het punt om weer door te leven.Ik werd weer de oude sandra wat anderen tegen me zeiden. Nu na een jaar creatief te zijn ben ik weer een vrolijke en zelfverzekerde vrouw en moeder die stevig in de schoenen staat en door het freubelen weer alles aan kan, ook de rotperiodes waar wij als gezin de afgelopen maanden mee te kampen hadden,De lieve berichtjes op mijn blog of mail doen me goed en geven mij weer nieuwe inspiratie om door te gaan.
  dus daarom hou ik van plakken knippen scheuren en bloggen

  liefs sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 'k Zag dat ik hier nog niet eens gereageerd heb en dat terwijl ik zo'n trouwe volgster van je ben! Van harte gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan alweer! 'k Vind het leuk bij je te kijken om te zien, wat je nu weer bedacht hebt! Zelf ben ik al járen aan het knippen en plakken en... als ik maar iets moois kan maken van-het-maakt-niet-uit-wat... vroeger spaarde ik al mooie papiertjes,'k had zelfs zakjes van het maandverband, want het was zo'n mooie kleur (LOL)... 'k Vind het leuk om dingen op mijn blog te zetten en de reacties van mensen te lezen én ik vind het leuk bij andere blogs te kijken en ideeën op te doen. Wat is het toch een leuke hobby!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is voor mij de ontpanning waardoor ik steeds weer ga knippen, plakken, scheuren en vooral schuiven ;-) En ik mag het eigenlijk niet hardop zeggen, maar ik ben ook apetrots als iemand écht heel blij is met één van mijn creaties. Ik probeer kaarten echt specifiek voor de ontvanger te maken. Van welke kleuren houdt diegene, welke thema's en waarvan juist niet? En als ik dan in de roos zit, weet ik weer waarvoor ik het doe. Om mensen te laten merken dat ik echt om ze geef, want ik ben niet zo van de knuffels en de babbels....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Inge,
  Al een poos volg ik jouw blog anoniem en nu wil ik graag officieel volger worden!
  Hoe kwam ik op jouw blog? Het begon met de website van Eline Pellinkhof, daar zag ik Boukjes Blog en een link naar jouw blog. En zo ben ik regelmatig aan het kijken en bewonderen en ongeduldig af te wachten wat voor mooie dingen je weer hebt gemaakt.
  Geïnspireerd door al die mooie blogsites die ik tegen kom, heb ik vanavond mijn eigen blog aangemaakt. O, wat spannend...
  Kaartjes maken, mijn hobby, mijn passie. Hopelijk kan ik dat laten zien.

  Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag!!! Ik voeg mij als volger toe!
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Inge, wat leuk deze give away!
  Waarom ik dit allemaal leuk vindt?
  Dat vraag ik me af....wat is er nu leuk aan?

  Ik vindt het leuk dat ik een hobby heb en dat ik me nooit hoef te vervelen!
  Er is altijd wel iets wat ik nog wil doen, uitproberen of wat dan ook.
  En via al dat geblog zie je weer zoveel andere leuke dingen...veel te veel!
  In ieder geval gefeliciteerd met je eerst blogverjaardag, fijn weekend,

  Jolette

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Inge
  Wat leuk om alle vorige reacties te lezen, een zeer leuk idee deze give away. Ik vind jou blog altijd zeer inspirerend.
  Zelf scrap ik nog maar een jaar (het lijkt al zoveel langer), maar ik ben wel al mijn hele leven al creatief, ik heb van alles wel gedaan, maar met name veel handwerken.
  Ik heb nooit geweten dat scrappen zo leuk is, ik geniet ervan om leuke dingen te maken voor iemand anders. En ik vind het leuke van bloggen dat ik zoveel ideeën op doe.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. als ik met "freubelen"bezig ben.....
  kan ik t ergste weer of grootste tegenslag,
  even vergeten. en als klap op de vuurpijl??
  maak ik er ook weer iemand blij mee; de ontvanger.
  wat wil n mens nog meer??
  groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo Inge,

  versendest Du auch weltweit?
  Ich möchte gerne mein Glück probieren, aber ich weiß nicht, ob das Möglich ist.
  Ich verlinke Dich jetzt in meiner Sidebar, vielleicht habe ich ja Glück.

  Liebe Grüße
  Paola

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd met je 1-jarige blog! Je hebt gelijk, het is heel leuk om de verhalen te lezen. Het eerste kaartje dat ik gemaakt heb was in 1983. Wij vierden onze verloving en toen heb ik een aantal uitnodigingskaarten gemaakt met spatwerk. Daarna bleef ik creatief, naaien, freubelen, maar pas met mijn kinderen werd het meer. Mijn dochter is ook zo'n freubelaartje. We maken al jaren onze kerstkaarten zelf. Eerst allemaal dezelfde, maar dochterlief vond dat niet leuk en begon ze allemaal verschillend te maken. Nu maak ik er zo'n 100 per jaar (ook voor mijn moeder en zus) Het geeft rust en vooral voldoening. Zeker als je complimentjes krijgt! En een zelfgemaakte kaart straalt toch iets anders uit dan een gekochte! Ik vind het nog steeds een uitdaging om budget-arme kaarten te maken die er toch mooi uitzien!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 22. van harte met je 1jarige blog plezier, ik zou graag willen doen aan jouw candy, ik ben gek van alles wat met scrappen te maken heb papier kan er niet genoeg van hebben lekker felle kleurtjes,blingbling ben af en toe net een ekster, de vrije uurtjes die ik weinig heb besteed ik zeker voor mn zelf even relaxen en je hoofd vol met creatieve ideeen laten volstromen ,en ff de hektiek van de dag vergeten , xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Thanks for a chance to win your yummy blog candy!
  sorry for my english spero di vincere un saluto dall'Italia bye bye rosa
  public slidebar on http://blogcandymania.blogspot.com/
  Hugs, rosa
  i am new follower
  goccedioceano2000(at)libero(dot)it
  blog creative: http://kreattiva.blogspot.com/

  ho iniziato da poco ad essere una scrapper ma questa nuova avventura mi sta facendo scoprire tante cose nuove e anche nuove amicizie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ti scrivo in italiano...il mio inglese non è fantastico.
  lo scrap l'ho appena scoperto mi rilassa mi diverte .....il blog mi permette di conoscere altre persone che come te mi danno ispirazione....buon compleanno al tuo blog

  BeantwoordenVerwijderen
 25. I like doing card, it is so funny!!! :)
  Here you are, on my sidebar:
  http://scrapandcard.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen