zondag 6 december 2009

Appelhouder en blognieuws!

Op het blog van Marije zag ik de eerste 'appelhouder van de Action'. Ik vond hem zo leuk! Een paar weken terug zag ik de appelhouder ook bij 'onze' Action in de schappen liggen. Hier hoefde ik niet over te twijfelen, gelijk 4 in dat mandje gestopt! Marije, thnx voor het idee:)

Ik heb mijn eerste nu klaar, die gaat mee naar mijn werk voor op mijn bureau! Er zit een foto in van mijn zoons en 3 nichtjes. Het was nogal een toestand om een knappe foto van deze 5 schatten te maken. Dan weer deed de 1 raar, dan weer had de ander zijn ogen dicht, of zakte er 1 onderuit (ze zitten op een schommel). Ik heb heeeel veeeel foto's gemaakt en dit was dan nog de knapste. Maakt niet uit, we hebben we er veel lol aan beleefd.

Ik wilde het lijstje een beetje stoer maken, vanwege de 'mannen'. Maar verder ben ik helemaal los gegaan, er is geen leeg stukje over, hij is redelijk over de top. En daar hou ik nu eenmaal van!

Gebruikte materialen: printjes van internet (Photograph, woordenboek, Bingo), Eline papier (achterkant), Magnoliapapier (stempels en tags), tag-stempels, Eline stempel (kusjes), klok stempel (Maya Road), lintjes, speldjes, knoopjes, Distress ink (Walnut stain), gesso.

Dan heb ik ook nog blog-nieuws: ik heb de volgers-functie geactiveerd. Dus als je volger wilt worden....hartstikke leuk! Verder ga ik deze week een eerste blogcandy op mijn blog zetten. Moet nog even zien uit te vogelen hoe ik een bericht bovenaan mijn blog kan laten staan. Waarschijnlijk is dat heel eenvoudig en zie ik iets over het hoofd, het lukt me in ieder geval nog niet. Ook met de blogger helpfunctie kom ik niet echt verder. Als iemand mijn probleem snapt en hulp kan bieden....graag!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk ding is dat geworden. Ik snap alleen niet wat je met een appelhouder moet, behalve bescrappen dan.;-)
  En ik ben gelijk volger geworden van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat is jou appelhouder mooi!
  Leuk om te maken, vind je niet!

  Groetjes Marie-claire

  O,ja meteen ff je volger worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Loes: Dank je voor je reactie. Leuk ook dat je volger bent geworden, ik moet wat dat betreft nog helemaal opstarten zoals je ziet! Er zat een pinnetje in de appelhouder waar die appel dan aan moet. En dan kun je 'm buiten hangen voor de vogels. Als fotolijstje is ie idd veel leuker;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke appelhouder gemaakt. Begreep eerst ook niet wat het was, maar het ziet er inderdaad veel leuker uit zo!! Helaas voor de beesten buiten...

  Leuk om je te blijven volgen :)

  Liefs, Rinske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is super mooi zeg!!!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen