OVER BLOGBLOM

Ergens op een lome zomerdag in 2009 startte ik BlogBloM en plaatste ik mijn allereerste kaart.
Dat leek me toen, op die lome zomerdag, gewoon wel een aardig idee. Bloggen vond ik namelijk minstens even leuk als scrappen.


Al snel bleek dat het voor mij meer dan 'een aardig idee' is. Het bloggen stimuleert mij om creatief te zijn en te blijven. Om overal om mij heen te kijken en inspiratie op te doen. Dat geeft mij veel energie. Het met mijn handen bezig zijn geeft mij momenten van rust in een drukke wereld. En ook dat geeft energie!

In de loop van de jaren heb ik veel aardige en creatieve mensen ontmoet door mijn blog. Ik heb aan een paar bijzondere projecten mogen meewerken. Zo heb ik een bijdrage geleverd aan het boek Eline's Winterhuis en aan een Eline agenda. 
Als kers op de taart is er in 2012 is een boek van mij uitgekomen: Liefs uit Holland. Een eigen boek! Dat had ik niet kunnen bedenken op die lome zomerdag waarop ik startte met BloGbloM.

Op BloGbloM plaats ik veel kaarten, want daar is het voor mij allemaal mee begonnen. Ik hou van ongedwongen, rommelige kaarten met veel laagjes en van clean & simple. 
Verder probeer ik graag wat nieuws uit en zo kan het zijn dat je zo af en toe ook wat haakdingetjes, een canvas of een scrapboekje voorbij ziet komen.Anything goes, de enige voorwaarde is dat  ik iets met plezier heb gemaakt!

Ik hoop dat je met datzelfde plezier een kijkje neemt op mijn blog.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke, gezellige intro! :) Enne... de energie en inspiratie doorgeven via je blog doe je zeker! Ik vind je werk fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen