zondag 14 augustus 2016

Hip-hip hooray!


Nou inderdaad, HOORAY! Ik vind stukje bij beetje weer een beetje de rust om te knippen, plakken, scheuren én bloggen. Naast de gewone drukte door werk enzo hadden we thuis wat (interne) verhuizingen. Niks geks hoor, 'gewoon' de oudste die op kamers is gaan wonen.

Hoewel, noem dat maar gewoon.Ik blijf het gek vinden. Volgens mij zat 'ie kort geleden nog gezellig als dreumes voorop bij me op de fiets en kwebbelde 'ie de oren van mijn hoofd. Maar dat blijkt alweer ruim 20 jaar geleden...zucht...

Anyway...ieder nadeel heb z'n voordeel: ik heb nu een  mega grote werktafel en een eigen kamer tot mijn beschikking. En dat bevordert de zin om weer eens wat te maken!

Ik zie onwijs veel leuks met waterverf voorbijkomen. Zo ook op het mooie blog van Els Brige. Zij maakte er een duidelijk filmpje bij. Dit kaartje is daar helemaal door geïnspireerd. Wel met een eigen twist, De naaimachine past nu namelijk op mijn werktafel, die pak ik er nu makkelijker bij. Rommelige stiksels en een stukje lint dus!

8 opmerkingen:

 1. Fijn om weer zo'n prachtige kaart te zien.
  Groetjes Clarle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Inge, wat gezellig zeg, weer een kaartje van jouw hand!! En zo'n leuke, mooie kleuren, stiksel, helemaal tof!! Ja, het valt niet mee, kinderen die het huis uitgaan, en de tijd, die door je vingers schiet. Over een maand gaat Lot samenwonen...slik! De laatste van de vijf, lastig hoor...Dus ik begrijp je goed!! Maar superfijn dat je weer tijd en zin hebt in je hobby!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooray, een kaartje en berichtje van jou! Tja, kleine kinderen worden groot. Het klinkt afgezaagd, maar zo is het wel. Voor je het weet zijn ze het huis uit. Das ff slikken, maar went ook wel weer wonderbaarlijk snel. En zo'n grote knutseltafel mét ruimte voor je naaimachine... altijd de positieve kant van dingen zien, das belangrijk! Superleuk kaartje trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, daar ben je weer, heerlijk hoor! En wat zalig zo'n kamer. Ik geniet ook nog steeds van mijn plek! En ik moet er niet aan denken dat Tim gaat, veel te gezellig allemaal!
  Pinterest wordt ook overspoeld met watercoloring, heerlijke inspiratie, en super leuk om te doen!
  Tof kaartje geworden!
  Geniet van je heerlijke creatieve ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer mooie, leuke kaartjes komen er weer, waarvan deze er één van is. Ik kan dat gevoel wel, de oudste de deur uit. Gelukkig woonde Miranda wel dichtbij. En haar kamer....die was binnen een maand mijn knutselkamer. Miranda kwam dan bij mij knutselen, want er konden twee tafels in. Nu is het andersom, ik ga regelmatig bij haar knutselen nu zij een ander huis hebben met een grote knutselkeuken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart heb je gemaakt! Heerlijk hè een eigen kamer met grote tafel? De aanleiding zal wel ff wennen zijn.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker gezellige kaart Inge, tja en grote kinderen vertel mij wat. Maar wel lekker dat je de zin in het geknutsel weer terug hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellige kaart, kan me voorstellen dat het even vreemd is als je kind op kamers gaat. Dat gaan wij hier ook nog krijgen.
  Wel lekker een nieuwe eigen plek om te knutselen. Mijn complimenten voor je leuke blog! Ik kom vaker langs .

  BeantwoordenVerwijderen