zondag 9 augustus 2015

Namaken


De ouders van neefje Sem stuurden een erg leuk geboortekaartje!

Met wat stansen en inkt lukte het een heel eind om een kaartje in dezelfde stijl te maken.


Verder is mijn inspiratie errug ver te zoeken. Dat het boven achter mijn bureautje een graad of 30 is, komt het knippen, plakken en scheuren ook niet echt ten goede.

Hoe is dat bij jullie?

12 opmerkingen:

 1. Dat heb je leuk gedaan . Bij mij achter mijn bureautje is de temperatuur draaglijk en de inspiratie is er ook. Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hier ondertussen een pak koeler en de inspiratie is gelukkig ook terug (nu iedereen bijna terug thuis is...) ben begonnen met gewoon wat collectables diertjes in elkaar te plakken (ze komen altijd ooit wel een keertje van pas, dan heb ik ze alvast in voorraad) en dan wat beginnen inkleuren, veel opgeruimd (lees : geschikt) en dan veel bloggen en naar splitcoaststampers (die hebben zowel gallerij als tutorials), en hup, plots ben je vertrokken ! veel succes in ieder geval.
  Je geboortekaartje is de max ! ik probeer het ook altijd in de stijl van het originele te houden, kan je nooit missen zo !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, gaaf! Leuke verrassing voor de ouders dat je hem zo na hebt kunnen maken. Vandaag ben ik goed doorgekomen (deuren open en profiteren van het windje aan de kust), maar komende week heb ik niets te zoeken in mijn knutselruimte. Ik heb grote lichtkoepels boven de tafel waar de zon naar binnen komt. Vaak ideaal, maar met temperaturen van 25+ wordt het een nadeel. Inspiratie heb ik dan wel, maar die moet dan even wachten tot fatsoenlijke temperaturen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf (na)gemaakt!
  Mij maakt het niet uit welke temperatuur het is. Als het binnen te warm is, sleep ik 'gewoon' alles mee naar buiten. Als heb je daar vaak wel (veel) last van de wind, dus alles onder iets zwaars en hup aan de fröbel :-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt Inge, heel gaaf dat je dicht bij het origineel blijft..bij mij in de hobbyruimte blijft het redelijk koel, al is het te warm ga ik of naar buiten of zet lekker de ventilator aan op tafel...eh nee ik heb nog geen creatieve dip gehad.....groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gelukt! Ik zit op dit moment ook liever in de tuin met een boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel knap! zeer geslaagd.
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen