zondag 1 februari 2015

You can create it!


Een leuk nieuw Stampin'Up initiatief: 'You can create it'. Meer info tref je op het blog van Inge Groot!

In het kort houdt het in dat je vanaf deze maand maandelijks een pakketje SU-materialen kunt bestellen voor een fijn prijsje (€ 3,50).

Je weet van tevoren niet welke materialen er in het pakketje zitten. Het idee is dat je er iets mee maakt en dit op de eerste van de maand laat zien op je blog. You can create it, dus!

Op de bovenste foto zie je wat er in het januari pakket zat.

Rood, wit en dan zat er ook nog iets zwarts bij. Poeh hé..niet echt mijn kleuren.Maarre...dan is het juist de uitdaging er iets leuks mee te maken :-)

Ik koos voor rondjes, een hartje en spikkeltjes.


De tekst van dit kaartje is nogal van toepassing op het creatieve proces ;-)

16 opmerkingen:

 1. Leuk dat je de uitdaging aan bent gegaan. Ook al was het niet helemaal jouw pakketje, ik vind het resultaat super! De combinatie van de rondjes en hartjes is erg leuk, net als de stoere details.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naaaaa, KIJK DAN!!!!
  You Did It zeker!!
  Heel erg mooi.
  Ondanks dat je zegt dat het niet je kleuren zijn vind ik je kaart echt super geworden.
  Met liefde gemaakt, dat zie je zo.
  Ben benieuwd naar februari, ;-)
  Groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleurencombi juist heel mooi met dat zwarte accent en je hebt er een erg mooie kart van gemaakt. Leuk die rode spetters en stippels met een paar verdwaalde harthes!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, het was misschien niet helemaal jouw keuze, maar zeer geslaagd kaartje!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is juist zo leuk he Inge! Deze uitdaging is superleuk geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf kaartje Inge!! Ook ik heb onwijs zitten worstelen met het pakketje...maar wel leuk om al die verschillende kaartjes te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee volgens mij had jij hetzelfde designpapiertje als ik! Echt een uitdaging om met de spullen iets te maken. Heb vooral zitten tobben met de doily en het lintje. Geweldig hoe jij dat laatste op de kaart hebt geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke uitdaging en toch een heel mooi resultaat, ik had in tegendeel tot jouw geen moeite met de inhoud van de envelop. Ik moet wel lachen dat je tekst op het kaartje ook weergeeft hoe het tot stand is gekomen, je hebt er weer een echt Inge kaartje van gemaakt. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor mij waren het ook kleuren die ik niet vaak gebruikt maar misschien komt het er nu vaker van ;). Mooie kaart heb je gemaakt, die nietjes waarmee je het lintje hebt vastgemaakt vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt er een leuk kaartje van gemaakt! Super gave uitwerking, ook al waren het niet jou kleuren. Ik heb deze maand ook meegedaan, sterker nog ik heb me gelijk voor ene half jaar opgegeven. En dit pakketje met rood, dat is voor mij juist wel weer heel erg mijn favo kleur. Ik vond juist dat taartrondje erg moeilijk....

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou denk ik worstelen met de doilie, daar kan ik nooit zo heel veel mee. De kleuren vind ik juist gaaf! Die stippels ook, is dat een stempel?? Heul nieuwsgierig! Kan aan je kaartje niet zien dat het een heel proces was. Super leuk resultaat. You did it, that's right!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik was net te laat voor januari maar heb me opgegeven voor februari, kan ik ook eens lekker stoeien ! Ook al zijn het misschien niet jouw kleuren ik vind je kaart top, you did it ! Nu ik nog, straks .........

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg mooi, en weer zo anders als al die andere kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind hem weer super geworden!
  Gaaf met die spikkeltjes.

  Groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk hoor de tekst die én de uitdaging weergeeft, én toch maar mooi aangeeft dat je , ondanks dat het niet jouw kleuren zijn, het goed voor elkaar hebt!
  Gaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen