woensdag 21 januari 2015

Lotus blossum


Eén van de stempelsets uit de Sale-a-bration folder van Stampin'Up is de Lotus blossum set. Je stempelt de bloem in 3 etappes. Bij mij duurde het even voordat ik door had hoe je dat op een handige manier kan doen. Mijn eerste bloemen hadden een heel bijzondere vorm ;-)

Als je eenmaal weet hoe het werkt -en het is niet moeilijk, zelfs ik kan het nu- dan zijn het mooie stempels om een strak kaartje mee te maken. Gewoon, die ene mooie bloem op wit cardstock. Zoiets.

Toch pakte dit kaartje iets anders uit.

Ik heb eerst een 'woordenboek' stempel gebruikt (Hero arts) en daar de bloem en de tekst (Clearly Besotted) op gestempeld.


Nog wat Gourgeous Grunge spetters en streepjes erbij. Touwtje, pailletjes, nietjes en een kleine banner. Ik heb allerlei zacht en hardroze kleuren gebruikt.

En zo is er weinig meer over van het 'witte cardstock met een bloem' idee ;-)

18 opmerkingen:

 1. Zo leuk om te zien hoe jij deze bloem gebruikt en combineert! Een echte " Inge" creatie, apart, stoer, nietje, touwtje...gewoon gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha mijn bloemen zijn ook heel bijzonder ;) maar jouw kaartje is supergaaf! Mooie kleurencombi....dit is 'n echte Blogblom creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Inge, ook al is je kaart niet heel erg 'wit', ik vind hem toch leuk geworden! Je kunt de bloem trouwens ook met 1 kleur inkt stempelen. De hele bloem eerst 2 x afstempelen, de 2e laag 1 x afstempelen en de 3e laag (die met alleen de accent lijntjes) zonder afstempelen. Lekker bezig zo. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je zeker dat je goed gestempeld hebt, vindt het namelijk niet zo op een lotusbloem lijken :). Of ik heb gewoon zin in pioenrozen want die zie ik erin. Ook al is je kaart niet meer wit, ik vind hem prachtig ! Gewoon lekker Inge en niet te veel afgeleid door SU. Vindt de materialen prachtig maar SU krijgt wel heel veel invloed in kaartenland.....lijkt wel een invasie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kaart Inge!

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg gaaf met de woordenboek achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien weinig over van je oorspronkelijk idee, maar hoe gaaf is dit?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart, prachtige bloem van SU.

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi geworden Inge, geeft net een beetje extra, de tekststempel op de achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig kaartje, lief en stoer tegelijk!
  grt.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Misschien niet zoals je in gedachten had, maar kan me niet anders voorstellen dat je deze uitwerking ook heel gaaf vindt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super om the making progress van deze kaart te lezen :) mooi resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi kaartje. Die stempel van su is echt tof. Ik heb er onlangs ook 2 kaartjes mee gemaakt. Ik ga ze gauw op mijn blog posten. Ik vind je blog leuk en heb me lid gemaakt. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen