zondag 15 juni 2014

Give away: 3 boekjes 'Liefs uit Holland'


Bij een totaal gebrek aan tijd, zin en energie inspiratie bedacht ik me ineens dat het wel leuk zou zijn om iets met mijn boekje 'Liefs uit Holland' te doen.

Ik bedoel, er staan allerlei projectjes in het rood-wit-blauw in, maar het kan natuurlijk ook helemaal anders!

En zo gebruikte ik de lay out van het bovenste kaartje voor deze roze-geel-witte uitvoering:


Iets heel anders dus ;-)


En deze kaart met blauwe vierkantjes...


...maakte ik in een wit/kraft versie met rondjes.



En toen dacht ik...zou ik nog wat kaartenmaaksters blij kunnen maken met een boekje 'Liefs uit Holland'?


Wie weet!

Ik geef er drie weg.

Laat een reactie achter bij dit blogbericht als je een kans wil maken! Ik laat ergens in de komende week weten wie er een boekje gewonnen heeft.

Update 21 juni 19.00 uur: de winnaressen zijn bekend, de give away is gesloten.

51 opmerkingen:

  1. Hallo Inge

    Wow wat een leuke kaarten weer. Grappig dat je met dezelfde schets maar andere kleuren weer een heel ander effect krijgt. Enne dat boekje Liefs uit Holland daar zou ik erg blij mee zijn! Samen met mijn moeder van 72 maak ik een hoop kaarten en we vinden jouw stijl prachtig.

    Liefs Mariella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het boekje blijft een inspiratie bron, graag doe ik mee met deze give away.

    Groeten Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben helemaal weg van jouw laatste kaart. Geweldig kleur gebruik.
    Het lijkt mij leuk om dit boekje van jou te mogen ontvangen om mij
    In jouw stijl te laten inspireren. Ik ben benieuwd wat er nog meer in staat.
    Hier en daar een stiksel vind ik ook gaaf.
    Een creative groet Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dát is nog eens leuk! Met ander papier, andere kleuren krijg je meteen een heeeeel ander effect, wat verrassend leuk. Ik doe heel graag mee met je give-away, zo'n inspirerend mooi boekje zou ik graag willen winnen.
    Fijne nieuwe week alvast.
    Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Natuuurlijk heb ik er al eentje (dus ik ding niet mee;o))maar vind het wel onwijs leuk dat je een frisse nieuwe look op de voorbeelden uit het boekje hebt gemaakt! Vooral de kraft utivoering, cool!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend leuk gemaakt.
    Groeten Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je boek staat hier al een hele poos in de kast, maar vindt het leuk om je nieuwe creaties geinspireerd op kaarten uit " liefs uit holland" te zien !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohhh die roze variant is blij :-)
    Heel leuk!
    Wat leuk om zo kans te maken op je boekje,kdoe graag mee :-)

    Groetjes vera

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Toch weer iets helemaal anders, heel mooie variaties! Daar is toch ook inspiratie voor nodig, dus met die inspiratie van je is het nog zo slecht niet gesteld :)
    Ik deed het boekje ooit kado aan mijn dochter, ze was er superblij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave liftkaartjes van je eigen creaties. Heb al heel veel inspiratie opgedaan uit het boekje, staat hier binnen handbereik, blijft leuk! De winkans draag ik dus graag over aan anderen....
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk bedacht een variant op de hollandse kaart. Heb nog nooit hollandse kaarten gemaakt, wil daar graag eens mee beginnen. Broer woont in Amerika, dus......

    Groetjes Veronica de handwerkmiep

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk dat je eigen kaarten weer inspiratie geven voor iets nieuws. Je hebt je kaarten leuk 'gelift' ;-) heel anders door het gebruik van andere kleuren, maar ook weer erg leuk Inge-materiaal! Ik kom alleen even langs om een reactie achter te laten op je kaarten. Je inspirerende boekje heb ik al (en ik ben er nog steeds dol op), dus ik hoef niet op de lijst! Ik gun anderen een grotere kans om hem te winnen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. een hele leuke, geslaagde kaartjes
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat gaaf hoe je een nieuwe draai hebt gegeven aan je eigen Hollandse kaarten! Ik heb het boekje nog niet. Lijkt me hartstikke leuk om jouw rood-wit-blauwe kaarten te kunnen liften ;) Ik waag dus graag een kansje.
    Fijne avond, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een onwijs leuke remake Inge en ook ik heb het boekje niet en ben heel nieuwsgierig wat voor gezelligs dar wel niet instaat dus doe heel graag mee!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt! Ik waag graag een kansje want inspiratie is bij mij de laatste tijd ook ver te zoeken dus dan is het altijd fijn om ideetjes ergens anders vandaan te halen! Nog een fijne avond!

    Groetjes, Anna Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een superleuk idee om van de kaarten uit je boekje weer een 'update' te geven! Ze zijn totaal anders en echt gaaf!!
    Fijne avond verder, groetjes Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Na een tijdje uit blogland afwezig te zijn geweest pak ik het weer wat op en zie in mijn bloglijst je boekje voorbij komen. Dit boekje heb ik ook en heb er al veel inspiratie uitgehaald. Ik heb veel uitgezocht en weggedaan van de boekjes. Maar deze is bewaard gebleven want ik vind deze stijl echt heel erg leuk! Wie weet binnenkort er ook maar weer eens bij pakken :) Je hebt weer prachtige kaarten gemaakt! Zo leuk om te zien wat je nu met de inspiratie uit het boekje gemaakt hebt. Totaal wat anders maar wel erg leuk!!
    Fijne avond!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Inge,

    Ik ben een fan van je kaarten!! Ondanks dat ik een 'stille' genieter ben kom ik regelmatig op je blog om je prachtige creaties te bekijken. Ik vind het erg gaaf hoe je het voor elkaar krijgt om met voor mijn doen weinig spulletjes geweldige kaarten tevoorschijn tovert!! En naar je boekje ben ik erg nieuwsgierig ... en zou het dus super leuk vinden als ik er 1 zou winnen!
    Bedankt voor je inspiratie! Groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nou, daar zou je me zeker blij mee maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Inge,
    Ik heb het boekje al en ik heb het al heel veel gebruikt als inspiratiebron.
    Misschien moet ik het nog eens opnieuw uit de kast halen, want als ik jouw kaarten zo zie, verbaas ik mij erover wat je er allemaal mee kan als je eventjes je gedachtenmolen laat werken. Hele mooie kaarten en leuk om te zien dat ook jij jezelf kan inspireren met je eigen werk!
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een gave kaartjes heb je ervan gemaakt! Heel anders, maar toch terug te herleiden naar het voorbeeld :). En ontzettend leuk dat je drie boekjes weg geeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat leuk dat je je eigen kaarten gebruikt om te liften en nog zeer geslaagd ook! Jouw boekje heb ik niet dus dat zou zeer welkom zijn!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat leuk dat je je eigen kaartjes gelift hebt. In zulke vrolijke en frisse kleurtjes zijn ze weer heel anders! Ik heb jouw boekje al in de kast staan, dus mijn naam hoeft niet in de grabbelton ;-)

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat heb je me weer op een leuk idee gebracht. Ik kijk vaak op je blog en gebruik die dan weer voor inspiratie. Ik heb best wat kaarten van je gelift. Maar dit boekje heb ik nog niet. Zou het geweldig vinden om deze inspiratiebron aan te boren. (Alvast een vraagje voor als ik niet word uitgekozen: is het boekje nog te koop ergens?)
    Alvast succes met je keuzes en ik blijf je volgen. Groetjes, yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Super leuke kaartjes heb je gemaakt! Ik heb je boekje niet en wil graag een kans maken ;-))

    Groetjes Marie-Claire

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat leuk hoe je die kaarten uit je boek hebt verwerkt tot weer heel andere kaarten maar o zo leuk. Super van je dat je boekjes gaat weggeven. Ik heb hem al dus dan geef ik hem liever weg aan iemand anders. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Inge,
    oh dat was ik helemaal vergeten, dat dat boeken van jou is.... Ik heb het Nelleke wel eens horen vertellen.
    Zo gaaf! Ik ding graag mee naar een exemplaar! Knap dat je je eigen kaarten op deze manier lift!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Fijn dat je zo toch de inspiratie kreeg om mooie kaarten te maken! Moet zeggen dat ik ook vaak iets zie en denk dat is leuk, wil ik ook eens proberen! Dan ga ik aan de slag en als 't af is kijk ik nog eens en zie iets heel anders... In de tijd dat het boekje uitkwam vergeten om er naar uit te kijken en daarna niet meer gevonden, dus ik ding graag mee! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hey Inge, wat een gave kaartjes zeg! Heel leuk gedaan je eigen kaarten liften! Ik heb je boekje al en ben er nog steeds heel blij mee! Onwijs lief van je dat je er 3 weggeeft! Ik ga er ook weer eens mee aan de slag, je hebt me weer op nieuwe ideetjes gebracht, bedankt! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. heey inge,

    het zijn prachtige kaartjes geworden!!! erg leuk om te zien hoe je je eigen kaartjes hebt gelift tot zulke geweldige kaartjes. the roze is wel mijn favoriet (omdat die roze is) maar die wit//kraft ziet er ook geweldig uit. ikzelf loop de laatste tijd ook een beetje vast met het kaarten maken en zou heel graag een poging willen wagen voor zo'n mooi inspiratieboekje!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat zijn ze weer leuk! Super om te zien hoe je dan eigenlijk zo "simpel" weer geïnspireerd kunt worden!
    Heb het boekje al regelmatig voorbij zien komen en het lijkt me erg leuk om hem zelf eens in handen te hebben ;-) superlief gebaar!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuk om je inspiratie uit je eigen boekje te halen. Het zijn mooi lift kaarten geworden. Ik heb het boekje al 2 keer geleend en het is een leuk boekje om in te kijken ( en te liften). Daarom doe ik graag mee met deze kans. Groetjes mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Nee, ik doe niet mee met de kans op een van je boekjes........ik ben al de gelukkige eigenaar van dit prachtige boekje! Ik blader er nog steeds regelmarig in!
    Je kaartjes in deze geheel andere kleuren zijn top!!
    Fijne dag, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Deze staat al heel lang op mijn lijstje, dus ik doe heel graag mee!
    Groetjes,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Gaaf zeg! Leuk dat je op deze manier inspiratie haalt uit je boekje. Leuk boekje trouwens en deze heb ik nog niet en doe graag mee! Super leuk, lief van je... Groetjes, Regina

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Hoi .
    Wat leuk dat jezelf dan ook nog je inspiratie uit je eigen boekje haalt .Je kaarten zijn erg leuk zo
    Lijkt me dat jij dat niet nodig hebt met al die super leuke kaarten .Maar we hebben blijkbaar allemaal wel eens een dip .
    Het lijkt me een super leuk boekje (Mee in mijn handen gestaan in de winkel en niet gekocht ....schaam )
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Graag maak ik kans op het boekje, heb deze nog niet... Je kunt er weer heel wat inspiratie mee op doen. Lees ik al wel. Als beginnende kaartenmaakster... Met spanning wacht ik af. Veel succes. Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat schattige kaarten. Ja ik heb het boekje nog niet maar ken het wel hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een verschil maakt het gebruik van andere kleuren dan he? 'k Heb je boekje pas geleend van de bibliotheek en het lijkt me heel leuk om er zelf ééntje te hebben, dus ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Gave liftjes! Vooral de rondjes, echt mooi! En mij kun je blij maken met je boekje hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Graag!!! Wat een onwijs leuke kaartjes heb je weer gemaakt! Ik zou graag een boekje winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. erg leuk gevonden!
    je eigen inspiratie opnieuw gebruiken!!
    groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Onlangs nog het hollandse papier gekocht met de intentie wat leuke nederlandse kaartjes te gaan maken. Dit boekje met inspiratie zou heel welkom zijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Tof, tof, tof!

    Zo'n boekje wil ik wel in mijn brievenbus ontdekken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat goed dat je weer inspiratie vind bij jezelf.
    Zo ver weg was het dus niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik hoop dat ik nog op tijd ben om een gokje te wagen.
    Je maakt de prachtigste dingen. Jouw inspiratie kan ik wel gebruiken.
    Groetjes, Rennie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat leuk om te zien dat je jezelf ook inspireert!!!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat leuk weer een weggevertje! Ik zou het superleuk vinden om het boekje te winnen. Weet ik wat ik ga doen tijdens de voetbalwedstrijden....

    Gr. Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  50. ik heb net een aantal "Hollandse kaartjes "gemaakt, vandaar misschien dat mijn oog op jou blog viel!
    n boekje winnen ....dat zou super leuk zijn !
    mijn inspiratie is op moment ver te zoeken..... ( met zomer reces misschien?)
    Dus ik kan wel een ideeën gebruiken!
    fijn weekend,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen