zondag 26 januari 2014

Deze week -3.


Deze week dacht ik zo over wat dingen na.

Terwijl de alledaagse dingen gewoon doorgingen.

De kat voor de TV ging zitten.


En ik een favoriet pannetje met groente wokte.


Ik dacht zo'n beetje na over dat ik een beetje onrustig word als er niks creatiefs te bloggen valt. En over vragen als: zal ik mijn blog een andere richting geven? Zal ik een nieuw thema verzinnen? Mijn header aanpassen? Me er überhaupt eens in verdiepen hoe je zo'n mooie 'professionele' header maakt?

Gister had ik geen tijd om na te denken.

Ik stopte een kratje vol met allerlei scrap spullen en reed naar Marit.


Daar hadden we een date, met  Wendy, Bianca, Judithen Petra.

Tafel vol gezelligheid dus :-)



We hadden allemaal iets meegenomen voor elkaar.


Lieve doosjes met lekkere dingen, een pakketje met mooie papiertjes en een heel mooi armbandje.


Zelf had ik wat boekenleggers gemaakt met wat theezakjes ertussenin.

Op de één of andere manier hadden we een enorme productie!


Het zal vast met de enorme hoeveelheid SU spullen te maken hebben die Marit had klaarliggen :-)

En terwijl we zo de hele dag lekker bezig waren, alleen onderbroken door een heerlijke lunch, dacht ik wat verder na over bloggen.

Hoe bijzonder het is dat je elkaar leert kennen door het bloggen. Dat je aan een tafel gaat zitten en meteen op dezelfde golflengte zit. Dat je dezelfde taal spreekt. En snapt welke creatieve 'dilemma's' je soms kunt hebben. Dat je met allemaal dezelfde materialen iets anders maakt.

Dat bloggen mij op deze manier zoveel geeft en het allemaal meer dan waard is.

Ik laat je met veel plezier de kaarten zien die ik gister maakte:









Marit, dank je wel voor je gastvrijheid en inspiratie.

Ik wens iedereen een inspirerende week!

25 opmerkingen:

  1. Beste Inge, ik volg je al een paar jaar en heb nog nooit een reactie achter gelaten. Bij deze dus de eerste:-) Weet je, voor mij maakt het niet uit of je 1 keer per maand een blog plaatst of elke week. Via Bloglovin zie ik je posts vanzelf en eerlijk is eerlijk, ik geniet ervan! Ga dus alsjeblieft door met bloggen, leg de lat niet te hoog of liever nog; geen lat. Voor mijn is het perfect zoals je het doet!
    Dank je wel voor je mooie gedachtes en kaarten die je deelt.
    Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een verhaal. En wat een productie en vooral gezelligheid. Ik vind de roze 'just because' echt de mooiste. En just because is misschien ook wel de reden dat je gewoon verder moet gaan met bloggen ;)
    Fijne dag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke dag, en O, zo herkenbaar. Ook je gedachtes! Genieten van alles en iedereen en vooral van het ontmoeten en samen je hobby delen, want O, wat kijken vele je raar aan als je met passie verteld...er zijn er maar weinig de dit ook begrijpen!
    Geweldig dat jullie zoveel hebben gemaakt, ziet er tof uit en ik kijk alweer uit naar 15 maart!
    Ben jij er eigenlijk 01 feb. ook bij Satur Dee?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat een berichtje delen op je blog, leidt tot het delen van elkaars spulletjes op zo een date. Je boekenlegger is super leuk verpakt en je hebt lekker geexperimenteerd met kaartjes maken met een net zo leuk resultaat. Denk aan je motto van begin van het jaar he, niets moet - alles mag. Blog lekker over de dingen die Inge zijn - ook als dat even iets anders is dan kaartjes e.d. Succes met al je ideeen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent bijna filosofisch Inge maar het is allemaal heel herkenbaar.
    Een ding staat gewoon voorop: je bent een enorme bron van inspiratie met je super orignele ideetjes/creaties, gewoon heerlijk zo door gaan op de momenten dat het voor jou goed voelt. Niets MOET en alles waar TE voor staat is ook niet goed. Als je daar de juiste balans in weet te vinden, heerlijk geniet met vrienden die er net zo over denken.nou dan zijn we toch helmaal happy?? Je hebt weer prachtige dingen gemaakt en een super dag gehad, koester het!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijk blogbericht weer, vooral door de herkenbaarheid. Het is altijd leuk en inspirerend om even bij je langs te komen, wat een mooie kaarten heb je weer gemaakt!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geniet van je wekelijks bericht. Ik ben ook begonnen deze week. Kijk of ik het vol hou. Leuk om te zien dat je een leuke dag hebt gehad met de dames. Ik wil je via deze weg bedanken voor je inspiratie. Je maakt zulke leuke dingen. Ik heb in mijn blogbericht je gelinkt, hoop dat je dat goed vindt. Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh oh oh, wij zitten af en toe allemaal in hetzelfde schuitje!
    Ik kan ook zo met mijn gedachten op de loop gaan.......
    Maar wat is het leuk dat jij weer zo'n heerlijke dag hebt gehad! Lekker kaartjes maken met elkaar, kletsen, eten, gezelligheid en sjonge jonge, wat een productie!!!!!
    Ik vind ze stuk voor stuk allemaal mooi!
    En wat een leuke ideeën weer, die kleine kadootjes voor elkaar.
    Ik doe altijd veel leuke ideeën op, op jou blog en......ik hou ervan om je verhalen te lezen, incl leuke foto's, dus ik zeg.......blijf lekker bloggen, zolang jij je er goed bij voelt zullen wij het met veel plezier lezen!
    Liefs, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze week...
    eindigde met een geweldige dag bij Marit. Ik heb genoten! We zijn goed bezig geweest. Goed, omdat de sfeer klopte, de productie werkelijk top was, de inspiratie pas laat in de middag langzaam wegzakte, we heerlijk hebben gegeten, gepraat, gezwegen, de ruimte was voor ieders gedachte, de ruimte te doen waar we door geïnspireerd raakten.
    Bedankt daarvoor, Inge! En nogmaals bedankt voor je lieve cadeautje. Nu zoek ik nog een boek uit, waarin mijn nieuwe boekenlegger mag vertoeven.
    Ik wens je een fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Inge,
    wat leuk dat je ons even meeneemt in je hoofd. Nadenken over bepaalde dingen kost tijd en ik was dus even bang dat je zou schrijven dat je maar even niet meer zou bloggen of zo! Pffffffffffffffff, gelukkig niet zeg!
    Wat je nu ook weer laat zien is zo leuk! EN inspirerend. Ik ben nog steeds wel benieuwd hoe je dat spetteren doet! Vind ik er zo gaaf uitzien!
    Mocht je een keer zin hebben dat uit te leggen, dan hoor ik het graag!
    lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik laat niet vaak(bijna nooit) een berichtje achter.Maar als ik s'morgens mijn computer opstart sta jij op mijn openingsscherm.Je hebt een prachtig blog en je maakt zulke mooie dingen.Ik geniet er ontzettend van.Dus niet stoppen maar vooral doorgaan.Je bent een bron van inspiratie.

    Vriendelijke groet,Clarle

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Volgens mij heb je je blog al een andere richting gegeven. Heerlijk hoe jij je gedachten op papier zet en ons laat "meegenieten" van jouw mijmerijtjes. Kwam al graag spieken op je blog, maar van deze weekoverzichten geniet ik echt. En je maaksels...prachtig! Kijk nu al uit naar volgende week ;)

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. vooral dat zinnetje dat je door het bloggen anderen ontmoet is toch geweldig!

    je kaartjes zijn super, vooral die met die vlinder is zo subtiel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb weer inspiratie opgedaan, dank hiervoor!

    Groetjes, Wanda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Bijzonder dat dit is ontstaan door het bloggen! Gezellig om samen zoveel moois te maken.

    Fijne avond. X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb met open mond dit bericht zitten lezen. Kop koffie gepakt, en nog een keer gelezen. En je hebt ook nog gelijk ook. Zelf ben ik nu nog net geen jaar aan het bloggen en ik heb zoveel nieuwe geweldige mensen leren 'kennen'.
    Je bent weer lekker aan de hobby geweest. Met deze super leuke kaartjes als resultaat.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Weet je, als je nietsvermoedend hier begint te lezen, verwacht je niet dat dit blogbericht je zelf ook even stil laat staan bij wat je wil met je blog... En als ik dan terug kijk wat er na het starten van het blog bij mij allemaal gebeurt is, denk ik alleen maar: Heerlijk! Mensen leren kennen via reacties en steeds meer ontmoetingen, genieten om samen te komen en dingen te maken en enthousiast te zijn over dezelfde dingen, met passie een nieuwe ontdekking delen, maar vooral ook je ideeën delen en er dan ook nog zulke leuke reacties op krijgen...te gek vind ik het om een hobby zo te doen! Past ook goed bij mijn woord van dit jaar; Genieten En dat doe ik ook van jou blog! Fijne week,groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nou, je hebt watlosgemaakt gezien de reacties hierboven ;-)
    Dankjewel voor de inspiratie (op alle vlakken)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat mooi om dit allemaal te lezen, en het is zo herkenbaar Inge!! Het klopt helemaal, en wat een mooie dingen heb je weer gemaakt! Ik reed vanmiddag in de auto ook naar een afscheid van een collega, en ik had een kaartje bij met een kado bon en een labeltje eraan, zo speciaal gemaakt voor haar, en dat is eigenlijk ook wat wij doen met kaarten maken, je probeert er iets mee te vertellen, je wil er iets mee door geven, iets van jezelf in te leggen, en dat is wat je mede bloggers ook allemaal herkennen, super! Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ziet er heel gaaf uit! Heerlijk zo'n dagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een mooie kaarten weer! Lijkt me een goede dag geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een mooi blogbericht, Inge. Ik had natuurlijk al gezien wat je gemaakt had, maar leuk om het nog even terug te zien op je blog. Ik herken jouw gedachten helemaal. Heb het bloggen vorig jaar ook even op een laag pitje gezet, omdat ik andere dingen aan mijn hoofd had. Maar nu ik weer begonnen ben met bloggen begin dit jaar merk ik wel dat ik het ook gemist heb. Zeker de contacten die je hebt met zomaar mensen die dezelfde hobby delen. Ik vond het leuk je zaterdag weer te zien en hoop dat we dit jaar nog eens kunnen afspreken met z'n allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wedding will likely to be on the most nights that you saw. You might without any doubt desire to make it as being immaculate as is possible. On the outfit for this think about with the vino for top mankind toasted bread, all this can be present in proper portion.

    Cardsharing Server

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuke foto's heb je gemaakt van die wederom heerlijke dag!! Ik deel dat gevoel, het bloggen is zo heerlijk en vooral inderdaad ook hoe bijzonder het is dat je de mensen van het bloggen dan in het echt ziet en je gelijk wat deelt en er zo'n heerlijke sfeer ontstaat! Super is dat! En wat hebben we veeel gemaakt, zeg! Ik kreeg de inspiratie ook helemaal terug! Was ene geweldige dag!!
    Groetjes en vandaag ook nog een heerlijke dag gewenst!!
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen