woensdag 15 mei 2013

Uitdaging!

Eén van de allerleukste dingen van bloggen vind ik de nieuwe contacten die je opdoet. Dat je elkaar leert kennen door het bloggen, wat mailtjes heen en weer stuurt en dan besluit dat het toch wel ERG LEUK zou zijn om elkaar te ontmoeten.

Zo kwam het dat Judith, Marit, Wendy, Bianca en Petra al een paar keer een super gezellige dag hebben gehad.
Eén van die keren kon ik er onverwacht niet bij zijn. Ik had toen al wel bedacht dat het een uitdaging zou zijn om met een pakketje materialen allemaal een kaart te maken en deze op onze blogs te plaatsen. Een beetje zoals Inge en ik onze swaps doen.

Ik maakte dus 6 pakketjes en stuurde ze rond. We spraken af dat we vandaag op onze blogs laten zien wat we ermee gemaakt hebben.

Het zou natuurlijk wel leuk zijn als ik je nu kon laten zien welke materialen er in het pakketje zaten. Maar ... ik ben weer eens vergeten om daar een foto van te maken. Zucht..!


Van tevoren had ik bedacht dat ik een kaartje met veel laagjes wilde maken. Het werd zomaar vanzelf een strak kaartje met het label en één van de dessinpapiertjes. Ik sta niet in de laagjes-stand. Kennelijk :-)


Het witte cardstock heb ik bewerkt met Distress Ink en met de Spritzer tool van Stampin'Up. Daar maak je van die leuke spikkeltjes mee op je kaart. Een must-have wat mij betreft.


Nog een detail van de binnenkant van de kaart. Altijd leuk om daar wat extra aandacht aan te besteden :-)

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben enorm benieuwd naar wat Judith, Marit, Wendy, Bianca en Petra gemaakt hebben. Hop je gezellig mee?

20 opmerkingen:

 1. Hoor natuurlijk de enthousiaste verhalen va Judith, want idd, het is zo leuk om elkaar te ontmoeten! ook die swapjes, te gek, zo leuk! De spritzer...ik ben er weg van!!
  Ook van je kaart, overigens...;-)
  Ik ga hoppen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit kaartje er gezellig uit! Je hebt er echt iets moois van gemaakt zeg :) echt heel erg leuk! Het swappen is ook altijd een leuk idee. Ga eens kijken wat de anderen hebben gemaakt.
  Groetjes Miriam
  http://miriamcooijmans.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superkaart Inge! Niet in de laagjesstand, maar dit kan ik ook erg waarderen, gaaf! Nogmaals dankjewel voor het leuke pakketje!

  Groetjes,
  marit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen laagjesstand is niet erg; dit kaartje is gaaf! Leuk om wolkjes van wolkjespapier te maken! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk idee! En je kaart is top! Ook zonder al die laagjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige kaart, leuk wat je met de binnenkant hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart. Geen laagjes, maar met minder materiaal is het toch een leuke kaart geworden. Succes met nieuwe creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke uitdaging! En wat een gaaf kaartje heb je gemaakt. Vind vooral dat uitroepteken dat naast het label staat een vondst. Ga gauw bij de anderen kijken.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart is het geworden Inge! Nogmaals dank voor het leuke pakketje. Mijn kaartje komt zo snel mogelijk jouw kant op. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een hele leuke kaart gemaakt. altijd wel gezellig om bij elkaar te komen om te knutselen.
  de binnenkant ziet er ook leuk uit. spontane uitstraling met die papiertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou juist van jouw CAS-kaartjes (van je laagjes-kaartjes trouwens ook). Deze is enig. De binnenkant is echt te gek.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is weer ehelmaal te gek Inge, knap hoor elke keer zo'n impact met zo weinig!! Enne..volgende keer wel een pakketjes-foto hoor *lol*.

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke uitdaging!Heel gaaf kaartje heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ze allemaal bekeken en zo leuk dat iedereen met hetzelfde materiaal een heel andere kaart maakt. Vind het fijn dat je weer blogt !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen lieve Inge,
  Ik was ook zó benieuwd naar alle uitwerkingen. Gisteren alles al bekeken, maar ik had geen tijd om te reageren. Is het niet leuk om te zien dat je de maakster herkend, zonder de naam gelezen te hebben? Het was een leuk pakketje (gelukkig heeft Petra er een foto van gemaakt) en wat mij betreft is dit voor herhaling vatbaar.
  Ik vind jouw kaart ook gaaf! Kraft, wit en blauw is een frisse combinatie! De wolkjes heb ik ook nog gebruikt, die kaart laat ik een ander keertje zien. Je hebt het floss ook gaaf gebruikt. L E U K!!!
  Ik wens je een heel fijne dag!
  Hartelijke groet van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hi Inge,
  Erg leuk geworden, deze kaart! En volgens mij is het toch een laagjes-kaart geworden, maar dan aan de binnenkant, hi hi. Mooie wolkjes zo, past perfect natuurlijk! Ik ga heerlijk nog even verder hoppen, superleuk dit!!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb ze gelijk allemaal bekeken....en bewonderd!!! Zo leuk allemaal!! Ieder heeft er zijn eigen stijl aan gegeven.
  Deze van jou is leuk leuk leuk!!!
  Fijne dag,groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke kaarten zijn er al voorbij gekomen, leuk idee!

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gezellig dat je tot zo een leuk clubje komt die je ook in het echt ontmoet! En wat gaaf om zo een grote club iets te laten maken met hetzelfde materiaal. De resultaten zijn zo verschillend. Ik vind bij jou vooral de binnenkant te gek hihi, ik herken daar tóch nog laagjes!

  BeantwoordenVerwijderen