dinsdag 1 januari 2013

Keep warm, stay cool


Eerst wil ik graag iedereen een gezond, goed en creatief 2013 wensen!

Ik start het nieuwe blogjaar met een Pure Inncoscence stempel hoe kan het ook anders!Ik had ergens nog een potje nepsneeuw staan en wilde dat gebruiken voor de randjes. Dat werd een gevecht, want de sneeuw was helemaal opgedroogd, daarna maakte ik de boel te nat en gaf ik het op.
Gelukkig had ik nog niks weggegooid want de volgende ochtend bleek het toch nog wel aardig opgedroogd te zijn :-)


Ook hier ging het niet in één keer goed, de nietmachine weigerde dienst, sneeuwster eraf getrokken, lelijke lijmresten all over. Maar....met een nieuwe sneeuwster en een nietje (fingers crossed met die ouwe nietmachine) is ook deze misser weer verhuld.

Anneke plaatste trouwens een leuk artikel over haar bloopers. Ik kan je niet vertellen hoe vaak er bij mij iets misgaat! Ik hou mezelf graag voor dat juist daar de briljante ideetjes uit kunnen voortkomen ;-)

Het papier op deze kaart is trouwens van My Minds Eye en Joy Craft. De creatables zijn van Marianne Design.  Inkleuren deed ik met Copics. De witte tekst stempelde ik met Versafine onzichtbare inkt, daarna wit embossingpoeder eroverheen en de heater aan.

17 opmerkingen:

 1. Happy new year to you too!

  Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar dit prachtige kaartje. Mooi al het blauw! En die missers dat wil wat, je wilt niet zien wat er bij mij allemaal verdwijnt whahaha soms lijkt een idee he-le-maal geweldig totdat je het uitvoert dan blijkt het toch ineens totaal niet te zijn wat je in gedachten had ;-)

  Mooi blogbanner heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jou een heel goed en creatief 2013. Je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt, erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar! En een leuk, winters kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig 2013! Wat een mooie kaart om het nieuwe jaar mee te beginnen!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een toffe kaart om 2013 te beginnen! Jij ook een goed Nieuwjaar!!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve en toch ook stoere kaart! Ja, die bloopers had ik ook gezien, briljant! Knap dat jullie die missers zo goed op kunnen lossen. Bij mij gaat altijd alles regelrecht de prullenbak in, zonde! Ik wens jou ook het allerbeste voor 2013!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Inge jij ook een heel gelukkig en creatief Nieuw jaar gewenst en hopelijk mogen we nog lang genieten van je creatieve uitspattingen :0))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die sneeuw vind ik toch bijzonder goed gelukt. Zo zie je maar, niet te vlug wegkieperen. Heel mooi kaartje, verrassend mooi al die blauwe tinten. Dingen weer van de kaart afhalen en lijmsporen achterlaten, oooh, ik ken er alles van :) Bedankt voor het linkje.
  Ik sta op de eerste rij voor meer briljante ideetjes in 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een héél goed, gezond en creatief 2013 gewenst!! Je bent het jaar wat creativiteit betreft alvast goed begonnen... Een heel mooi kaartje! En ik ben gelukkig niet de enige, waarbij geregeld iets mislukt :)

  Groetjes
  Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, die sneeuw ziet er leuk uit zo, of eigenlijk moet ik zeggen, dat bontrandje ziet er mooi uit zo! Staat leuk! Gezellige kaarten heb je gemaakt, Inge! Altijd weer genieten hier!
  Een geweldig 2013 gewenst!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een gelukkig, gezond en creatief 2013 gewenst. Het eerste kaartje beloofd weer veel moois...

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig nieuwjaar Inge! Gaaf kaartje en je 'foutjes' heb je creatief verhuld. Coole en mooie header voor je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt weer een mooi winters kaartje gemaakt. Ik wens je vele mooie crea's toe en genoeg inspiratie en veel liefde en gezondheid. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De laatste creatieve dingen van jou 'even' bewonderd, errug leuk! Ook het kaartje van de Inge-Inge swap. Altijd leuk om op blogvisite te komen bij jou.

  Alle beste wensen voor jou en je mannen in 2013!
  Tot gauw (-:
  groetjes, Judith

  PS: ik was gisteren niet jarig, maar bedankt voor je wensen

  BeantwoordenVerwijderen