zondag 23 september 2012

Afscheid van Eline's Designteam

Een paar jaar geleden, ik startte eigenlijk net met mijn blog, mailde Eline mij met de vraag of ik in haar designteam wilde komen. Whaaaaaaaa!!!! Wie? Ik???? JAAA, natuurlijk!

Het was de start van een leuke tijd, zoveel creativiteit en lieve mensen!
Werken met de mooie producten van Eline, artikelen in tijdschriften, meewerken aan Eline's Winterhuis. Van het één kwam het ander, een geweldige periode.

Al die leuke dingen en het succes maakten wel dat er voor mijn gevoel steeds meer tijd in ging zitten. En ik heb een beetje een probleem met tijd... Ook in mijn gezin en baan gaat veel, en soms steeds meer, tijd zitten. En naast het knippen, plakken en scheuren wil ik ook altijd graag nog lekkere recepten uitproberen. En lezen. En sporten.

En dus...je voelt het aankomen... het werd tijd om keuze's te maken.

Na wikken en wegen heb ik afscheid genomen van Eline's Designteam.

Ik heb Eline dit een poosje geleden laten weten. Vond ik erg moeilijk. Want, mocht je het nog niet weten, ik ben één van haar grootste fans :-)

Toch ...het is goed zo. Fan blijven van Eline's werk kan natuurlijk gewoon altijd! En met haar producten werken ook! En contact houden ook!

Gelukkig maar!

Ik neem afscheid van het team met foto's.

Eerst een fotocollage van wat 'Eline-dingen' die ik in de designteam periode heb gemaakt.Ik laat je ook iets nieuws zien. Een leuk slingertje, dat je heel snel en makkelijk kunt maken met de hartjes mal die nu in de winkels ligt. Het papier komt uit het Warm Winterwishes blok en een oud boek.
En ik weet dus gewoon heel zeker dat je nog heel vaak dit soort 'Eline-dingen' gaat zien op mijn blog!

28 opmerkingen:

  1. Hoi Inge,
    Zeker is het moeilijk als je keuzes moet maken...zeker omdat je dit graag deed. Maar soms is het nodig, en dan is het goed. Ben blij dat je doorgaat met je mooie creaties op je blog te laten zien, ik vind het altijd erg inspirerend!
    Fijne avond en groetjes Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh sjonge, wat jammer! Maar ik snap je keuze ook wel hoor :)
    Mooie fotocollage zo zeg! Je hebt echt talent :)
    Gelukkig stop je niet met plakken en scheuren, want dat zou een gemis zijn!

    Groetjes en succes...

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Inge, Dank voor deze mooie blogpost. Ik ga je zeker missen, sterker nog ik mis je al!!! :) Maar ik snap en respecteer natuurlijk je keuze en we blijven elkaar inderdaad op de voet volgen. Ga lekker door met je mooie blog en blijf je eigen stoere, knip, plak en scheur, 'nietjes en touw', een likje verf hier of daar, prachtige 'Inge-creaties' maken! Liefs en dank voor al je inspiratie en creativiteit! XXXE

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, wat jammer zeg! Eline gaat een geweldig designteam-lid missen! Maar het is goed om keuzes te maken als het allemaal niet meer goed te combineren is, knap van je dat je de knoop door hebt kunnen hakken. Het voordeel is inderdaad dat afstand nemen van haar designteam, niet betekent dat je niets meer met haar producten kunt maken. Vooral lekker blijven doen als je tijd en zin hebt, want jouw freubeltjes zijn altijd zo leuk (ook zonder de producten van Eline hoor hihi). Leuk dat je als 'afscheidsfreubel' weer zo een geweldig Inge-Eline-creatietje hebt gemaakt. :)Heel veel plezier met je extra rust en tijd, lekker genieten van de dingen die je op dit moment wilt doen! Ik ben benieuwd naar je komende creaties (misschien wel een mooie taart? ;-) ).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Soms weet ons hart al iets waar ons hoofd nog aan moet wennen...................
    Het zal een moeilijke keuze zijn geweest maar goed van je dat je het hebt gedaan!
    Nu kan je lekker freubelen omdat je het wil en er de tijd voor hebt
    en niet omdat het moet..............................

    Veel geluk met alles en ik ben heel benieuwd naar al dat lekkers wat je klaar gaat maken en
    natuurlijk ook naar je volgende freubelcreaties

    Groetjes Kiek

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo zeg dat is nog eens wat. Maar het blijft denk ik altijd wel een klein stukje van je. Heel veel fun in je nwe creatie's en familie time. (Recepten)

    Lieve groet Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer maar ik weet zeker dat je er goed over nagedacht hebt. Maar we zullen vast blijven genieten van alle mooie dingen die je met de Eline spullen blijft maken. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt voor al je schitterende creaties.
    Hopenlijk kunnen we er van blijven genieten hier op je blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer, maar inderdaad, soms moet je keuzes maken om voor jezelf ook nog iets over te houden, anders raakt de balans zoek, en dat is niet fijn.
    En nu maar hopen dat je inderdaad tijd over houd hè..;)
    Prachtige slinger trouwens, echt heel leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Moeilijke keuze na al die tijd .... zou niet graag in je schoenen staan. Maar .... begrip is er wel. Ben ook gevraagd in een DS-team voor Stampin-Up. Lijkt me helemaal te gek. Maar bij mij komt mijn gezin ook op de eerste plaats en dan de rest. En een hobby moet een hobby blijven, het moet niet je leven gaan beheersen. Geniet van de "vrije tijd" die je nu krijgt. Het gaat je goed. Groetjes, Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je een schitterende serie creaties gemaakt voor Eline je was voor mij een inspiratiebron! Maar ik snap je helemaal, het is ook goed om keuzes te maken uit allerlei leuke dingen, want die kosten toch ook veel tijd!q
    Veel succes nog met al je creatieve ideeen, ik blijf je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wel jammer, maar goed, kloonen gaat nog niet, dus moet je af en toe knopen doorhakken helaas... Geniet van je tijd die je nu aan je andere belangrijke zaken in je leven steekt en hopelijk blijven we hier nog lang genieten van de inspiratie die je ons geeft! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een ontzettend moeilijke beslissing zal dit zijn geweest Inge, ik weet met hoeveel plezier je hebt gewerkt voor Eline en dat is ook altijd te zien aan jouw kaarten en projecten. Je zult zéker gemist worden in het team! Maar soms is het gewoon even niet anders in het leven en moeten er keuzes worden gemaakt, en dan gaat gezin en familie altijd voor.

    Prachtige slinger, zó leuk gedaan!

    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Keuzes maken is ontzettend moeilijk maar in het leven soms noodzakelijk.
    Je leven neemt een andere draai en je creativiteit zal daar zeker niet onder lijden.
    Prachtige slinger heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Inge, wat ontzettend jammer!Ik begrijp dat het een moeilijke keuze voor je is geweest.
    Ik blijf je blog met veel plezier volgen. Geniet van alle dingen die je graag wilt doen!
    Je slinger is super schattig!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een moeilijke beslissing heb je moeten nemen. Een hele begrijpelijke beslissing, dat wel. Maar we zullen je allemaal missen, eerst Frences nu jij, snik..... Maar gelukkig kunnen we je via je blog goed blijven volgen. Het ga je goed lieve Inge!

    XX Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Knap dat je zo'n moeilijke beslissing hebt genomen. Ik vind het dapper en begrijp je volkomen. Jammer is het wel, vooral voor Eline. Die moet een kanjer in haar DT missen. Wij blijven, lees ik, gewoon van je prachtige creaties genieten! Dat ga ik ook zeker doen! Je slinger is te gek!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lastig, moeilijk, maar begrijpelijk dat je soms zo'n keuze moet maken! We hebben veel mooie Eline dingen van jou gezien,'k snap zeker dat ze jouw bijdragen gaat missen! Gelukkig kunnen wij via jouw blog nog wel van jouw werkjes genieten!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Moeilijk maar ook heel begrijpelijk om deze keuze te moeten maken! Geniet van alle leuke dingen waar je nu de tijd voor hebt.

    Je slinger is zó gaaf!!

    San x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. oh wat jammer
    en wat een moeilijke keuze!
    knap hoor dat ook!

    en je slinger is weer prachtig!
    succes
    groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een gave slinger! Zulke keuzes zijn moeilijk, maar inderdaad: je hoeft niet te stoppen met Eline's spullen! Leuke collage met je werkstukken verzameld!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heel begrijpelijk, want het slokt tijd! Zie je ook nooit meer voorbij komen, ook dat soort dingen schieten er dan bij in. Merk het zelf ook. Je moet goed plannen, en als het niet goed voelt, moet je keuzes maken! Moeilijk, maar later vaak een goed gevoel.
    Hopelijk kom je nu weer aan andere dingen toe. Geniet ervan, en dan genieten wij weer van je creatieve creaties!!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dat is een verrassing! jullie passen zo wonderwel bij elkaar. Maar ik begrijp het wel.... Wat begint als een leuke hobby, kan je helemaal gaan absorberen. En tijd voor alle dingen in het leven is een schaars goed. Ik ben wel blij dat we gewoon kunnen blijven genieten van alle "Inge-dingen" hier op jouw blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Inge,
    Als ik toch eens tijd verkocht in mijn winkel dan was ik zelf de grootste afnemer geweest. Jammer dat je toch moet kiezen. Er zijn ook zoveel andere leuke dingen om te doen, ik weet er alles van. Ik wens je veel succes bij alle andere leuke dingen, maar je hebt zeker een hele leuke tijd bij Eline gehad en daar kan je goed op terugkijken. Op naar de volgende fase. Ben benieuwd.
    groetjes Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Inge,
    Als ik toch eens tijd verkocht in mijn winkel dan was ik zelf de grootste afnemer geweest. Jammer dat je toch moet kiezen. Er zijn ook zoveel andere leuke dingen om te doen, ik weet er alles van. Ik wens je veel succes bij alle andere leuke dingen, maar je hebt zeker een hele leuke tijd bij Eline gehad en daar kan je goed op terugkijken. Op naar de volgende fase. Ben benieuwd.
    groetjes Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Och Inge, eerst las ik het van Frances en nu jij, dat is even slikken dus laat stan hoe het voor Eline moet zijn om twee van zulke getalenteerde en "verfrissende andere" DT-ers kwijt te raken. Maar ik kan me ook voorstellen dat je aan een andere en nieuwe fase toe bent en gewoon even iets ruimer in je tijd wilt zitten. Hoe dan ook, jij en wij kijken terug op heel veel moois en dat zul je ongetwijfeld blijven maken dus ik zeg gewoon.......pluk de dag en tot ziens!!!

    Liefs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Jammer!
    Maar blijf zeker wel van je kaartjes genieten. Hou van jouw manier van kaarten maken.
    En in één dag zitten maar 24 uren. Je kunt jezelf ook niet in 6-en splitsen.

    Groetjes Carla

    BeantwoordenVerwijderen