dinsdag 28 augustus 2012

New York

In mijn vakantie ben ik naar New York geweest.

Een lang gekoesterde droom van mijn oudste zoon en mij kwam daarmee uit!We hebben heel veel gelopen, gezien en gegeten. Die pancakes...mmmmmm!

Op mijn lijstje stond - natuurlijk- een aantal scrapwinkels. Ik ben er niet eens allemaal aan toegekomen, zoveel was er te zien.

Toch wil ik jullie mijn buit niet onthouden :-)
13 opmerkingen:

 1. Helemaal te gek lijkt me dit! Het was vast een ervaring om nooit te vergeten. Wat een leuke spulletjes heb je gescoord. Ik ben benieuwd wat je ermee gaat maken.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's zeg, vooral de foto met het overzicht van de stad en de foto met het vrijheidsbeeld en het water! En met je nieuwe spullen ga jij vast hele gave dingen maken. Lekkere knalkleur tape-jes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf zeg! Ben er 3 jaar geleden ook geweest, New York moet je een keer gezien en meegemaakt hebben in je leven! Ook heeeel veel gelopen en CUPCAKES gegeten! Helaas geen scrapwinkels kunnen bezoeken, dat lijkt me ook geweldig! Leuke spulletjes heb je gekocht!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat eerste zinnetje, je zegt het alsof je even op en neer naar de Efteling ging *lol* De prachtige foto's zullen de herinnering lang levendig houden. Was vast een heel fijne ervaring, zo onder jullie 2.
  Sharpies konden niet ontbreken of course :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stad!! En wat een belevenis moet dat zijn geweest zeg...
  Je buit ziet er goed uit, daar weet jij vast weg mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf om alvast wat te lezen over New York. Het toeval wil dat ik met een van mijn dochters a.s donderdag naar amerika ga, eerst weekje pittsburg (op bezoek bij een vriendin) daarna nog 4 dagen New York....heb er zo'n zin in!!!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige foto's en wat een geweldige vakantie moet dat zijn geweest!

  Lieve gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige foto's en wat een geweldige vakantie moet dat zijn geweest!

  Lieve gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mag ik vragen waar je deze winkels vond?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mag ik vragen waar je deze winkels vond?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Nelleke, Ik moest even graven, het is alweer een tijdje geleden! Ik ben geweest bij Tinsel Trading (http://www.tinseltrading.com/index.php?splashed=1) en bij M&J Trimmings (http://www.mjtrim.com/). De stiften kocht ik bij Utrecht Art Supplies (http://www.utrechtart.com/). Ga je ook naar New York? Leuk!! Groetjes Inge

   Verwijderen