maandag 30 april 2012

Date!

Zaterdag had ik een blogdate met Judith, Bianca, Petra, Wendy en Marit.

We spraken af bij Judith thuis, waar we haar mooie grote eettafel de hele dag bezet hielden met ons bescheiden assortiment inkt, potloden, stempels, glimmermist, masks en papier ;-)Onze dag begon goed!

Heel goed.


Met dank aan Marit!


We hebben allemaal een andere stijl van kaarten maken en het idee was dat we iets in elkaars stijl zouden maken. Een soort workshopjes dus.

Eerst een kaart in mijn stijl, dat was makkelijk voor mij, helemaal in mijn comfort zone ;-)

Dit was de voorbeeldkaart, ik maakte 'm voor Judith, aan een zakje met wat leuke kleine scrapspulletjes:


En dit is het eindresultaat:


Hoera voor de washi-tape :-)


Na de lekkere (!) lunch kwamen de masks en mooie stempels van Wendy en Marit op tafel. Sprayen met glimmermist, wrijven met Distress Ink, inky fingers!


Mijn versie:

Last but not least een echte Petra kaart. Mooie stempel, prachtige achtergrondstempels, try out met aqua markers.


Ik heb des te meer bewondering gekregen voor haar stijl. Het maken van mooie achtergrondjes met inkt viel mij namelijk nog niet mee, kijk maar :-(

Ik moet je eerlijk zeggen, ik scrap altijd tussen de bedrijven door en zit nooit lang achter elkaar aan mijn bureautje. Ik vroeg me van tevoren af hoe ik het zou vinden om zo de hele dag bezig te zijn.

Nou meiden, ik vond het geweldig en voor herhaling vatbaar! Het was veel te snel tijd om naar huis te gaan...

We gingen niet met lege handen naar huis, Petra, Marit, Bianca en Judith hadden voor iedereen iets heel leuks gemaakt:


Wendy had nog wat leuke weggeefjes, en zo ging ik naar huis met MOOIE knoopjes.

Note to myself: zet de volgende keer niet alleen je man aan het werk om 's ochtends heel vroeg bananenbrood te bakken, maar plan ook je eigen tijd IETS beter in en maak zelf iets leuks om weg te geven ; -)

Er zit één nadeel aan een dag als deze...mijn verlanglijstje is wéér langer geworden. Chocolate Baroque stempels...templates...of dan toch de Distress Markers...

Heb een fijne Koninginnedag, ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier schijnt de ZON!!!

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslag van onze gezellige date! Leuk om de foto's te zien met de verschillende kaarten. Ik vond het leuk je te ontmoeten en om jouw stijl eens uit te proberen. Fijne koninginnedag en tot een volgende keer!

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat onwijs leuk dit joh! Ziet er zo tof uit allemaal! en wat leuk om elkaars stijl uit te proberen! Helemaal top!!
  Fijne koninginnedag!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb al bij Petra en Bianca gekeken. En nu hier ook weer, wat een schitterende resultaten. Een heel vruchtbare dag is het geweest, dat is duidelijk. Prachtige werkstukjes.
  Groetjes,
  Ini

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie een super dag gehad en allemaal iets van een ander geleerd, heerlijk!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dit een heerlijk verslag met prachtige foto's. En washitape ... ohoh ... heb al op internet rondgesnuffeld ... :) neeh, ik ga eerst even met mijn 2 leuke rolletjes aan de rol :) Jouw aanwezigheid, de workshop Inge-kaart maken, het heerlijke bananenbrood, het mogen gebruiken van jouw washitapes en leuke papier, dat alles was al één groot creatief cadeau, alleen de strik ontbrak ;) Heerlijk om zo na te genieten! Tsja, mijn verlanglijstje is ook langer geworden ik zag trouwens vanmiddag de aquamarkers bij boekenvoordeel hangen, geen idee of ze goedkoop van prijs waren. Maar die staan nog nèt niet op mijn verlanglijstje dat scheelt haha oeps maar de rest wel wat jij opsomde want we hebben natuurlijk nèt met veel leukere templates gewerkt dan die ik heb en de distressmarkters zucht ... nog een paar maandjes wachten en de chocolat baroque is geweldig mooi. Bedankt ook voor de fotolink, echt nagenieten! groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Inge,wat is dat een leuk idee zo'n dag met z'n allen knutselen en met elkaars stijlen aan de slag,een leuk idee om op te slaan.Mooie creaties ook van iedereen en dan ook zo divers,leuk om te lezen en naar te kijken. Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ine, dat ziet er een gezellige boel uit, hoor! Ik verbaas me er over dat jullie met zoveel meiden nog plaats overhadden om zelf iets creatiefs te maken. Wel ongelooflijk om te zien hoe je toch weer hele verschillende dingen krijgt en iedereen er iets unieks van maakt! Het ziet er wel knap uit zo allemaal samen! Altijd leuk als je van iemand anders kan bijleren! En ja, dat verlanglijstje wordt bij mij ook altijd alleen maar groter :)
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig idee om zo elkaars stijl te maken!
  Je haalt, ook al is het een andere stijl, jouw creaties er toch uit vind ik.
  Leuk om dit te zien, prachtig allemaal!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super gaaf idee om elkaars stijl uit te proberen. Dat is toch altijd moeilijker dan je denkt (snap je nu waarom ik geen echte Inge-kaarten kan maken :-) ) Maar alle resultaten zijn geweldig. En ik denk dat er nu met al deze verschillende stijlen en technieken, weer hele nieuwe Inge-kaarten uit ontstaan.....ik wacht in spanning af :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Inge,
  Ik zit ook nog helemaal vol van onze GEWELDIG leuke dag! Dank je wel dat je hier was! Dank je wel voor je leuke cadeautas! En je workshop en de gezelligheid EN het bananenbrood. Een groot compliment aan je man!!! (-:
  Ik heb genoten en verheug me al op de volgende keer! Jammer genoeg duurt het nog zo lang...
  Mag ik vragen welke foto-link je aan Bianca mailde?
  Nogmaals bedankt voor alles!
  Groetjes en een fijne week,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 11. PS: ik ben het briefje met je wordfeud adres kwijt, is vast per ongeluk in de prullenbak terecht gekomen, sorry

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Inge,
  Wat super leuk om te lezen! Het was een heerlijke dag en super ook om jou te ontmoeten! Voor mij is het ook altijd zo heerlijk om andere stijlen uit te proberen, zo blijf je gewoon steeds weer bij leren! Bedankt voor het leuke verslag en voor de gezelligheid!!! Gaan we snel weer een keer doen!!!
  Groetjes en fijne dag!
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi verslag! Het was zo te lezen erg gezellig, mooie foto´s heb je gemaakt en wat heb je leuke cadeautjes meegekregen!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit moet een boeiende en leuke dag zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk idee!! Ga ik zeker onthouden om zelf eens te doen met wat vriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heerlijk om zo samen aan de slag te gaan! Goed idee! kijken of dat bij mij in de buurt ook te organiseren valt... Mooie creaties! Groetjes, Grrina

  BeantwoordenVerwijderen