zondag 21 augustus 2011

Smash update


Een paar keer per week grijp ik mijn smash boek.


VOL moet het worden. Net zo vol als mijn agenda's waren, vroeger, ergens diep in de vorige eeuw. Die waren aan het einde van het schooljaar minstens drie keer zo dik als aan het begin. Vol met foto's van bandjes, dubbelgevouwen pagina's. Enzo ;-)

In mijn smashbook zitten ook FOTO's. Maar die mag ik hier niet laten zien. Van de puberende-zonen-politie ;-)

En daarom zadel ik jullie op met wat bladzijde's die ik aan het vullen ben. Mijn smash motto is: simpel, niet over nadenken, niet netjes, vooral niet netjes. Ik wil er geen uren aan besteden, ik wil er plezier aan hebben! Ik wil er vooral ook een persoonlijk boek van maken en daarom laat ik niet het hele boek op mijn blog zien.

Maar...puur ter inspiratie...vind ik het wel erg leuk om enkele bladzijdes met jullie te delen!

Twee bladzijdes met favorieten lijstjes.Een 'CURRENTLY' pagina, met journaling over zomaar een dag...
Ik heb trouwens een bijzondere belangstelling gekregen voor teksten uit tijdschriften. Teksten waar ik wel wat mee kan. Smash-technisch gezien. Het lijstenboekje uit de FLOW leek voor mijn smashbook te zijn gemaakt! Net als deze tekst... En deze...En deze tekst ...ach ja die kennen we allemaal.  Hij werkt heel goed voor mij ;-) Ook uit een tijdschrift...en leuk om telkens weer antwoord op te geven:


Gezellig dat je even mee keek, het is nogal wat scrollwerk geworden ;-)

Enne...ben jij al aan het smashen?

25 opmerkingen:

 1. Wat leuk, jouw smash book! Ik zou het ook wel willen (kwestie van als oma te kunnen zien waar ik in mijn jonge jaren mee bezig was ;) ) De jouwe ziet er echt gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuk idee. en de uitvoering heeft een 10... misschien ga ik ook wel eens zoiets doen. Lijkt me wel wat. Ik heb al mijn schoolagenda's nog trouwens.Dubbeldik inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooh wat leuk!!
  Vooral die een na laatste blz... die is erg mooi voor een smashbook :P but i love him :D
  ben nog niet aant smashen maar wel aan het 'wreck your journal' net zoiets , helemaal top en heerlijk om even lekker niet netjes te hoeven doen he!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, eigenlijk heb ik zoiets nog nooit gedaan.... Maar ik zie een paar hele rake spreuken uit de Flow langskomen. Ze spraken me ook aan en ik vind het leuk ze hier weer terug te zien. Een echt kunstwerkje heb je er van gemaakt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk Ing! Ja hoor ik heb een enige, echte originele Smasher ontvangen van de week;-) Net als jou agenda zat die van mij vroeger ook helemaal vol met van alles en nog wat. Velletjes volgeplakt met BenBits kauwgum papiertjes, popfoto/hitkrant artikeltjes, onzinnige kreten van vriendinnen, oh ja en natuurlijk pagina's vol met huiswerk, lesroosters en wat al niet meer *zucht*:)

  Mijn Smasbook blijft privé en vul ik met persoonlijke boodschappen, hilarische uitspraken van mijn meiden etc. Gewoon voor de fun!

  Veel plezier met het verder smashen van jou book!

  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Smashen, dat kon ik nog niet! Het ziet er leuk uit! Ik ben ook dol op teksten, spreuken, gedichtjes enzo!
  Nee dus ik smash niet of nog niet ;)
  Ik ben wel het art journaling aan het oefenen, ook errug leuk!!
  Groetjes Maryska

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij wordt leuk je smash album!
  Ik ga na mijn vakantie wel een traveljournal maken dus dat wordt voor mij ook heel wat dingetjes verzamelen.
  Leuk idee om teksten uit tijdschriften te gebruiken, dat idee ga ik onthouden.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat wordt een heel mooi persoonlijk boek! Leuk al die verschillende papiertjes en teksten die dan ook nog iets vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk hoor, ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen. Heb je een kant en klaar boek besteld of gewoon je eigen smashbook gemaakt?

  groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Inge,

  Dat wordt erg leuk, dat kun je zo wel zien! Zal heerlijk zijn om straks lekker regelmatig even doorheen te bladeren. De teksten uit de Flow zijn vaak helemaal super! Heb ik er ook een aantal van in een soort plakboek, geen Smashing voor mij, maar moois wordt zeker wel bewaard! Veel plezier nog met smashen!

  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke leuk zo'n boek, kan me voorstellen dat je daar liefst zonder veel na te denken graag mooie pagina's voor maakt. Het ziet er erg goed uit!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooooooooooooohhh! Wat ziet dit er al goed uit!!!
  Bij mij is ook alles in huis om te gaan smashen ;-)) Ik had alleen nog wat ideetjes nodig. Dus bij deze bedankt!
  Fijne dag!
  Liefs,
  xxx
  C.arine.
  http://scrap-talk.blogspot.com/2011/08/smash-book.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'k Heb bij de Idea een mooi plakboek gekocht (zitten 25 heel stevige vellen papier in, roze buitenkant) voor 5 euro en daar heb ik m'n eigen versie van gemaakt. Maar ik werk er alleen nog te netjes in.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben niet aan het smashen, maar vind het wel heel leuk eruit zien, dus wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. nou ik vond het scrollen wel ergggggggggggggggg leuk hoor, en dat van die puberendezone, gewoon doen, hahahaa, maare, wist niet eens wat een smach was, nu wel dus. en zoals gezegd, een pracht boek en waardevol too. ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 16. het ziet er super leuk uit, Inge!
  groetjes, Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuk Inge! Zou bijna vergeten dat ik vroeger ook hele agenda's pimpte. Misschien moet ik toch ook maar eens beginnen aan zo'n smashbook!!!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh, leuk! Helemaal niet erg om even te scrollen!
  Toch ook eens gaan kijken voor zo'n smashbook....

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nou ik scroll graag een paar blz naar beneden hoor! Prachtig prachtig prachtig echt heerlijk moet het zijn om zo'n boek te hebben en er elke keer in bezig te zijn! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo'n boekje hoop ik ook ooit te maken, jouw foto's werken erg inspirerend moet ik zeggen!!
  Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hé Inge, wat geweldig die kijkjes in je Smash book! Mocht deze nu vol raken, dan heb ik deze link met videotjes nog voor je:
  http://workforscraps.blogspot.com/search?q=smash

  een 2-delen tutorial(met downloads) om je eigen smash book te maken..
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gaaf! Ik kom op je blog via Eline's boek en doe nu alweer zoveel ideetjes op! Dankjewel. Tijd tekort. Praktische vraag: doe je het gewoon in een plakboek?
  Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heb inmiddels internet afgezocht en zie dat je een officieel SMASH boek gebruikt. Ik heb allerlei filmpjes bekeken en wil eigenlijk nu gelijk beginnen! Jammer dat het zaterdag tegen zessen is hahaha. bedankt voor je idee, ik had er tot vandaag nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen