vrijdag 7 januari 2011

Foto op vrijdag


Beeldhouwwerk van mijn jongste zoon. Hij maakt mooie dingen bij de vleet.

Zit er creatief talent in jouw familie of gezin?

Als je het leuk vindt...laat gerust een gezellig berichtje achter.

17 opmerkingen:

 1. Dat is leuk als je kind zulke mooie dingen maakt!!Super!
  Bij mij in mijn gezin...tja voor echte kunstwerkjes zijn ze nog iets te klein...wel heb ik een nichtje (ja,van de foto's)die is zeer creatief,ze maakt pen tekeningen en heeft er pas een hele boel op een gallery verkocht.Gaaf hoor.(en leuk een tekening van 10x15 cm voor 120 euro...mmmm)(http://felinezegers.tumblr.com/)
  Fijne avone en een heel fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat gaaf!
  Bij ons zit het in de familie en toen ik jonger was vond ik dat ze hun tijd zaten te verspillen met dat creatief bezig zijn, maar nu jaren later denk ik daar echt anders over, hahahaha!

  Fijn weekend!

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze familie is niet echt gezegend met veel creatief talent. Alleen mijn dochter kan mooi tekenen. Ze tekent vaak van die Japanse Mangapoppetjes na. Of dieren, daar is ze ook goed in. Ik vind het knap dat je zoon zo goed kan beeldhouden.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf zeg heerlijke die creatieve gave...mijn vader en broer maken schilderijen .
  fijn weekend groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet dat er geweldig mooi uit, ik vind beeldhouwwerk zo knap,
  mijn kinderen kunnen alltwee leuk tekenen, maar door tijdgebrek doen ze het te weinig, komt in de toekomst misschien wel weer.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk dat je zoon dit zo goed kan, echt prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gaaf zeg! zou het zo in mijn huis zetten. ik hou daar wel van.
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je zoon ook zo creatief is. Zijn creatie ziet er heel mooi uit.Het heeft vast een speciaal plekje in huis. Creatief bezig zijn zit bij ons wel in de gegen. Ik heb het van mijn moeder en zij weer van haar moeder. En gelukkig is Didy er ook erfelijk mee belast!!!. En daar ben ik toch wel blij mee. Ik heb vroeger op school ook zoiets gemaakt van speksteen. Erg leuk om te doen! Maar waar mijn "kunststuk" is gebleven is me een raadsel?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat is mooi, ik vind het echt mooi, de gladde ronde vormen, wat knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super gemaakt zeg, erg mooi.
  Mijn vader is erg creatief, hij maakt schilderijen en hangt nu voor een jaar in het kaasmuseum te Alkmaar en hij heeft net twee olifanten beschilderd voor the elefhantparade. 1 is gekocht door gemeente Bergen en 1 door keukenhof. Ben best trots op hem. http://www.kampman-jurriaans.nl/
  Groetjes Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is echt super. Het begin van een tentoonstelling...!! Zonder gekheid, dit is echt heel erg goed. En talent/creativiteit in mijn gezin? Hm, mijn partner heeft onlangs mijn website grotendeels gemaakt terwijl hij dat nog niet eerder had gedaan, dat vind ik best wel knap. Wow, dat beeld is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is inderdaad erg mooi! Knap hoor!

  Creativiteit zit er wel in mijn familie van vaders kant. Mijn Opa, die ik helaas nooit heb gekend, kon heel goed schilderen en tekenen.Zijn werk is aangekocht door het Haagsch Archief en er zijn nog steeds duplicaten van te bestellen.
  Mijn moeder was een kanjer op handwerkgebied, ze kon echt alles.
  Fijn weekend, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is super mooi zeg!! Talent heeft ie zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind dit in ieder geval erg creatief!!!
  Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Inge,

  Wat leuk, zo'n creatieve zoon! Heeft dit beeld een mooi plekje bij jullie thuis?

  Bij mij zit creatief talent zeker in de familie, mijn opa kon geweldig tekenen, en mijn moeder maakt de mooiste dingen op de naaimachine (die gave heb ik helaas niet geerfd!). Mijn zoontje van 2 is dol op knutselen dus wie weet wat hij nog allemaal gaat creeren!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Inge, je zoon is bijzonder creatief geweldig dat sekstone beeldje, ik maakt ook ooit eens zoiets, dus ik weet dat het niet gemakkelijk is. Mijn oudste zoon is ook zeer creatief met zijn handen, (heeft ide van mij natuurlijk ☺) maar mijn jongste zoon is weer creatief op ander gebied, hij si erg commercieel, en ook daarvoor moet je creatief zijn wat dat kan ik weer niet . Mijn vader is de overbrenger van dat creatieve gen, hij was zo veelzijdig en daar ben ik trots op dat ik het heb mogen erfen. ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 17. speckstone, wat schrijf ik nu voor een woord, haaaahaaa

  BeantwoordenVerwijderen