vrijdag 19 november 2010

Foto op vrijdag

Een beetje saai is 'ie wel, deze foto.

Gewoon... twee kleuren cardstock. Wit en kraft. Van Bazill. Eerst kocht ik alle kleuren van de regenboog. Nu eigenlijk alleen nog maar deze kleuren.

En jij? Wat is jouw favoriete cardstock merk en kleur?

Fijne vrijdag!

20 opmerkingen:

 1. Wat gezellig Inge die vrijdagpost! Ik koop ook eigenlijk alleen maar kraft, wit en créme. En soms eens een ander kleurtje voor de gezelligheid en afwisseling of om een bloemetje of blaadje te ponsen maar het kraft blijft mijn favoriet.

  Fijn Weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werk veel op zwart en wit van Bazzil, maar als ik dat Kraft zo eens bekijk moet ik dat misschien ook maar eens gaan proberen. Ik heb nog wel heel veel kleurtjes liggen dus die gebruik ik tot ze op zijn.

  Groetjes uit Groningen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had geen idee dat de naam van die kleur kraft is. Ook dat is mijn favoriete kleur en gebruik ik het meest. Ik koop hem alleen niet van Bazzil, maar een groot vel hobbykarton bij de hobbywinkel, geen idee van het merk, het is een A2 formaat. Vooral het formaat vind ik handig, altijd groot genoeg om er een doosje uit te halen, waar bij mij het scrapformaat nog wel eens te klein is.

  Ben benieuwd naar de andere!

  Groetjes,
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sinds kort ook het kraftpapier ontdekt, geweldig, wat je er allemaal mee kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oohh....ik had geen idee dat die kleur kraft is! Weer wat geleerd;)
  Maar ik gebruik op het moment veel wit, maar andere kleuren vind ik ook prima hoor. Het ligt aan mijn afdrukje en het papier;)
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn, naast zwart en bruin ook mijn favorieten, maar ik vind het wel prettig om allerlei kleuren in huis te hebben, ook al is het vaak maar om een klein randje met een bepaalde kleur op mijn kaart te krijgen. Ik koop op een beurs vaak gekleurd papier bij Klaver Vier. Zij verkopen pakjes papier voor 1 euro in allerlei kleuren. Verder koop ik bij Jen Compen altijd van die voordeelpakketten met wit papier om kaarten van te vouwen of om op te stempelen. Ik heb altijd een voorraadje in huis omdat ze zo handig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihihi eigenlijk een beetje saai antwoord .....maar ik koop het zelfde .Het past gewoon overal bij....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ehhhh, nouja,.... euhhhh, om eerlijk te zijn koop ik maar wat, heb nooit op kleur of merk gelet??? Val ik nu door de mand? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik ook hoofdzakelijk wit en craft. En crémekleur ook nog wel. Ik heb ook eens een pakket met alle kleuren, maar dat gebruik ik zelden. Het merk maakt me niks uit, ik probeer altijd goedkoop in te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. IK ben gek op blauw karton en paars.
  Maar ik heb wel alle kleuren in huis!
  Meestal koop ik dat op een beurs, net als Inge bij Jen Compen en Klaver Vier omdat daar verschillende tinten bij elkaar zitten.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wit is wel mijn favoriet!
  Verder is het afhankelijk van het gebruik van design papier of het doel. Zoals je dan ook op mijn blog kunt zien, is het van alles en nog wat.
  Laatst zag ik een aantal werkstukken in zwart en wit, moest ik eerst aan wennen. Maar er zitten hele chique creaties bij. Ik had toen in eerste instantie de nijging om zwart/wit design papier aan te schaffen, maar ik bedacht dat ik op wit cardstock kan gaan stempelen (is origineel en beter voor de portemonnee (-:)

  Zo, dat is een lange post geworden. Beetje meer info dan je had gevraagd, oeps...
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 12. kraft en zwart gebruik ik het meest!!
  En groen...en eigenlijk nog veel meer kleuren...wat t mooist bij mijn papier staat!

  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb een heleboel kleurtjes voor de kleine stukjes, verder veel wit en creme. Merk is niet zo belangrijk, vaak koop ik bij Jen Compen (die heeft het druk, zo te lezen) Kraft gebruik ik nog niet zoveel, soms bij een vintage kaartje. En natuurlijk rood en groen voor kerstkaarten. Aan de binnenkant plak ik dan een stukje uit een oud schrift, zodat je er wel tekst in kwijt kunt. Of een stukje uit het schrift bij de Flow. Dat ziet er ook heel mooi oud uit.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vooral wit!! Mijn favoriete basis. En verder alles: Bazzil is qua cradstock mijn favoriet, maar ook andere merken cardstock gebruik ik wel.
  Designpapier kan mijn hart ook echt stelen, vooral als ik iets van plan ben om iets buiten de box wil doen (= iets wil proberen). Ik pas het aan aan wat ik van plan ben.Dus passend bij de foto of het onderwerp.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tsja, ik gebruik vaak wit papier maar ik 'mat' het vaak op donkerbruin. Ik heb ook een tijd gehad dat ik heel veel de kleur paars gebruikte en ook een tijd dat ik in de moss-groen kleur 'zat'. Het kraftpapier wilde ik graag kopen maar ik heb het nog niet gevonden, blijkbaar niet goed gekeken. Nu heb ik een merknaam, ik zal eens gaan googlen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wit, zwart, kraft, lichtblauw, licht en donkerbruin, Manilla( van His Holziness) en ik heb vandaag eindelijk stickyback canvas gekocht.(maar daar moet ik dus nog mee beginnen)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja ik heb ze ook alle kleuren, en gebruik altijd dezelfde en meestal geen bazil.
  Ik gebruik licht creme geel, is French vanilla, en een soort wit, en poederroze...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik koop donkerbruin, donkerblauw en zwart in kleine hoeveelheden. Kraft en wit in grote pakken :)
  Verder eigenlijk niets meer want ik heb nog een voorraad gekleurd cardstock die maar traag vermindert :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik gebruik allerlei kleuren. Ik zoek het cardstock dat past bij mijn 3D of stempel afbeeldingen. Ben nog wel op zoek naar dat mooie kraft cardstock, maar kan het hier in de hobbywinkels niet vinden, dus als iemand een tip heeft waar ik het kan vinden, dan hoor ik het graag.

  Groetjes,

  Marie-Anne

  BeantwoordenVerwijderen