vrijdag 12 november 2010

Foto op vrijdag

Eerst wil ik even zeggen dat ik zo blij word van al jullie leuke, lieve, grappige en enthousiaste reacties. Dat doet me echt zo goed!

Ik heb dan ook met veel plezier alle reacties gelezen op de vorige foto op vrijdag. Mijn vraag was toen, van welke aanschaf werd je blij. De cuttlebug scoorde hoog!

Ik dacht dat het wel aardig zou zijn als ik mezelf deze week zou afvragen van welke scrap aanschaf ik niet blij ben geworden. Waar heb ik spijt van. Zoiets.

Nou, ik heb er echt heel goed over nagedacht. Alle laatjes op mijn bureau, alle volgestouwde dozen en mandjes heb ik bekeken. En...ik heb niets gevonden waar ik niets mee heb gedaan of niets mee wil gaan doen. Ik kan gewoon alles gebruiken!
Gelukkig weten steeds meer mensen dat, en zo krijg ik nog weleens wat toegestopt. Knoopjes, kantjes, labels. Ik heb een speciaal oog ontwikkeld voor bruikbaar scrapmateriaal, ik ben altijd op zoek. In iedere winkel, op de markt, in de supermarkt, in de bouwmarkt speurt mijn scrapoog rond ;)

Daarom deze vrijdag een foto van mijn rommelbak met mijn verzameling kledinglabels, losse papiertjes, blaadjes uit tijdschriften etc.

En jij, wat verzamel jij allemaal?

En o, wat ben ik weer nieuwsgierig naar je reactie!

Fijne vrijdag!

21 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuk verhaal weer! En ook zo herkenbaar. Ik loop ook overal rond met de vraag kan ik het pimpen etc. Het gevolg een hele bak vol met doosjes,bakjes en andere leuke dingen die nog geduldig liggen te wachten tot mams er iets mee gaat maken.

  Fijn Weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohjee, dat wil je niet weten :), je kunt beter vragen wat verzamel je niet, maar laat ik de vraag anders stellen, ik zeg altijd, ik kan alles gebruiken )) en daardoor brengen anderen mij hun 'troep' die ik dan weer mooi kan gebruiken :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk verhaal en idd zo herkenbaar.
  Je denkt toch vaak dat je de enige bent met zo'n rommelbak. Maar ben altijd zo blij wanneer ik lotgenoten verhalen lees:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat leuk om te lezen. Ik heb zo'n soort bak met kledinglabels en andere recyclebare scrapspullen. Vind het een sport om dingen te gebruiken die niet in de eerste plaats bedoeld waren om te scrappen :-) Zo kwam er gisteren op mijn werk een groot pakket uit Thailand binnen, met postzegels erop en een touw eromheen. Ja, je raad het al. Postzegels zijn uitgeknipt en het touw (een gewoon touw eigenlijk, maar het heeft een hele reis gemaakt!) ligt in mijn scrapdoos. Enveloppen uit die Aziatische landen worden gevoerd met reststofjes. Heel grappig, maak je een envelop open en dan zie je een heel lief blauw bloemetjes stofje aan de binnenkant. Inpikken!
  Nou, een fijn weekend en veel plezier met verzamelen!
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, zo´n bak heb ik ook, en iedere keer als ik hem op de kop zet, denk ik, goh, heb ik dat ook nog????

  Enne, ik verzamel ook hele andere dingen, stofjes, borduurpatronen,tassen......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik spaar juist te weinig van dat spul!
  Zie ik het bij een ander, vind ik het leuk, heb ik het net weggegooid...
  Moet er meer oog voor gaan krijgen. Dan kan ik het weer gaan gebruiken om het los te leren laten :-]]]

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een bakje met kledinglabels. Ik heb er nog nooit iets mee gedaan maar ik kan ze ook niet weggooien. Momenteel heb ik een kistje mandarijnen gekocht daaroverheen zat een netje. Dit wil ik gebruiken om een achtergrondje te sprayen met glimmermist. Verder heb ik ook een tijdje de koekjes van verkadeverpakking gebruikt om kaarten te maken. Daar zit van dat ribbeltjeskarton om de koekjes heen. Grappig om te lezen dat er meer mensen zijn die dit verzamelen.
  Groetjes van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat gaaf zeg, wat ik momenteel spaar zijn toch wel roosjes, helemaal gek wordt ik als ik ze ergens tegen kom :D ze maken mn creaties echt af!

  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, grappig, hoe herkenbaar!
  Ik heb het voorrecht dat ik een vrij grote hobbyruimte heb met vakjes kasten. Al die vakjes zitten vol met mandjes "rommel" die ik heb verzameld en ooit noges wil gaan gebruiken. Allerlei soorten restjes papier, karton, labeltjes, eierdozen enz. enz. liggen er bij.En ik krijg ook zo nu en dan leuke gevulde tasjes toegestopt.
  Zoek op rommelmarkten naar leuke lapjes, knoopjes, lintjes en gehaakte kleedjes.
  Kortom; kan alles gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wederom een hele leuke vraag!

  Heel herkenbaar wat ik lees en ja ook ik hou van Hamsteren! Stel je voor dat je iets weggooit en het vervolgens toch wel had kunnen gebruiken! Kledinglabels, stofjes, knoopjes en ik ben ook gek op behangstaaltjes! Zoveel kleuren, texturen en patronen en dat allemaal voor nop!

  Mijn doos frutsels, zoals ik hem gelabeld heb, groeit in ieder geval gestaag!

  Groetjes,
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik spaar alles...en soms is het echt een ramp....grote dozen vol knoopjes,draad,stofjes,kralen,papier echt van alles,soms gooi ik wel eens wat weg en oh wat krijg ik dan een spijt!!!Het is echt een tik,ik bewaar ook veel en heb dan al een idee wat ik er mee ga doen maar heb dan vervolgens geen tijd ...je kent t vast wel...zo heb ik ook nog veel stempels enzo liggen.....en er komt elke keer weer van alles bij....maar t is allemaal zo leuk,ik kan uren rondsnuffelen in mijn eigen spullen en dan zoooooo blij zijn met wat ik allemaal vergaard heb de afgelopen jaren........
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk verhaal om te lezen van je! maarrr....ik spaar alles op hobby gebied, ik moet volgesn mijn mannetje een voorraad lijst maken. Ik kwam pas met iets thuis wat ik dus al had. Nou, je had ze moeten horen hier thuis:)
  Heerlijk toch al die bakkies vol met freubeltjes,
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een leuk bericht op vrijdag en zo herkenbaar! Ik verzamel ook kledinglabels (en mijn vriendinnen voor mij...), als ik bij de gamma kom neem ik graag stukjes behang of verfstaaltjes mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O, Inge, heerlijk om te lezen!
  Ik bewaar graag inpakpapier, folie, restjes papier, karton ... Kan ik immers wellicht-nog-eens-een-keertje-misschien-ooit-wel-soms-gebruiken.
  Vervolgens wordt het een grote hoop in driedubbele schoenendozen. Hellup

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou ja het bewijs is geleverd we zijn gewoon HAMSTERS...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha, zo herkenbaar deze verhalen van jou en je volgers. Ik bewaar ook van alles, inpakpapier, labels,knip knopen af van kledingstukken die weg moeten en het reseveknoopjes als het nieuw is.
  En ga zo maar door. Spijt ergens van heb ik nog niet gehad, maar er zijn wel dingen die ik minder gebruik. Probeer wel de boel zo georganiseerd mogelijk op te bergen... :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Eerst even nadenken, dan de andere reacties lezen. Hier komt dus mijn lijstje: theezakjes, lintjes uit kleding, lege ijsbakjes, mooie papiertjes, dichtmaakzakjes (b.v. waar knopen in zitten) voor mijn kraaltjes en zo, het karton van de muesli om onder de ponsen in mijn cuttlebug te doen. Mooie stofjes, oude handdoeken. Knopen, koortjes, touwtjes. Je snapt wel waarom wij naar een groter huis verhuis zijn......
  Spijt? Nee alleen dat ik het nog niet gebruikt heb, maar dat gaat vast nog wel eens komen.....
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Al 17 hamsters voor mij zie ik, we zijn allemaal hetzelfde :) Ik bracht onlangs een reep chocolade mee, alleen voor de mooie wikkel, keiharde bittere chocolade die uiteindelijk niemand lustte, maar de wikkel had ik toch maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Inge,
  Van Anette hoorde ik dat je zulke mooie dingen maakt. Ze heeft helemaal gelijk. Ben volger geworden.
  Ik verzamel alles wat los en vast zit, ik kan alles gebruiken. Vind ook alles leuk.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook ik verzamel alles want alles is bruikbaar.
  Ik heb dan ook veel mensen om mij heen die voor mij verzamelen !!!
  Geweldig,

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen