vrijdag 5 november 2010

Foto op vrijdag

Als ik zou moeten bedenken van welke scrap-aanschaf ik uiteindelijk heel blij ben geworden, is het toch wel de Distress Ink. Ik kocht mijn eerste pad (in de kleur tattered rose) zo'n anderhalf jaar geleden. Het heeft me heel wat tijd en moeite gekost om er goed mee overweg te kunnen. Nu zou ik niet meer zonder kunnen. Op bijna iedere kaart zit wel iets van Distress Ink. Ik stempel ermee, gebruik het om randjes te beïnkten, kleur ermee in... Ik hou erg van de kleuren van deze inkt en, ik moet bekennen, ik vind ook de namen mooi: aged mahogany, fired brick, peeled paint, worn lipstick... Maar wat 'frayed burlap' nu precies betekent...ik ben er nog niet uit;)

Van welke aanschaf werd jij heel blij, welk produkt is voor jou inmiddels onmisbaar?

22 opmerkingen:

 1. nou ik kan je een hand geven, das ook de distress, wat ik daar niet allemaal mee doe en steeds meer mee kan doen, dussssssssssss, ikke sluit me bij jou aan :)) Ohja, en het vilt, das ook mijn blijde koop :)) fijn weekend, janine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge,

  Wow tja ik heb er wel 3 waar ik echt niet buiten kan hoor:)

  Tim Holtz schaar, distress inkt hoort mijn waterpen bij
  En natuurlijk de Bigshot wow een leuk ding.
  Ik kan eigenlijk wel doorgaan zo maar ik sluit mij helemaal aan
  Bij de Distress Inkt hoor machtig spul is dat hè

  Lieve groetjes
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik pak ook steeds meer de distress inkt, maar heb nog lang niet alle kleurtjes, en spaar voor de Big Shot, maar volgens de vertaling via google betekende: frayed burlap----'Gerafeld jute'
  Ik ken de kleur verder nog niet, dus misschien klopt het een beetje?

  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Saai om weer Distress inkt te zeggen...dat is inderdaad heerlijke inkt om mee te werken.
  Maar waar ik ook heel blij mee ben is het kleine snij-liniaaltje van Marianne Design.
  Heeft een fijne kleine maatverdeling waardoor je mooie kleine randjes kan snijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel blij met mijn cuttlebug (en alles wat ik daarbij heb gekocht) en met al mijn stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb eigenlijk sinds kort distress inkt leren gebruiken. En heb het nog niet goed onder de knie.
  Maar heb nu inmiddels 4 kleuren :)
  Van een nieuwe pons word ik helemaal blij en eigenlijk van alles op scrap gebied!!
  Groetjes en een fijn weekend.
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb geloof ik 8 kleuren en gebruik ze veel...wil er ook mee leren inkleuren...maar de tijd ontbreekt!!En van welke aanschaf ik heel blij word...eigenlijk van elke....t is de verslaving he,hahahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook bij mij is Distress Ink een aankoop waar ik nog altijd blij mee ben! 'k Maak heel vaak mijn eigen craftpapier door Brushed corduroy op grijs papier te sponzen! Frayed burlap ken ik nog niet, lijkt wel een mooie bruine kleur!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja die distress inkten van de heilige Tim zijn de uitvinding van de eeuw! Ik ben ontzettend blij met de aanschaf van mijn cuttlebug (heb lang getwijfeld). Je draait aan het wieleke en aan de andere kant komen er fantastische dingen uit ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Inge,

  Waarschijnlijk behoor ik tot de categorie "beginners met Distress", ik heb pas 2 kleurtjes gekocht (toevallig ook Tattered Rose) en al wat geprobeerd maar het resultaat vind ik nog niet super. Ik blijf oefenen!
  Maar waar ik erg blij mee ben zijn mijn stempels en cuttlebug met toebehoren!

  Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De "gerafelde jute" heb ik nog niet maar mijn eerste pad was ook Tattered Rose, toeval :)
  Naast de distress inkten begin ik steeds minder zonder mijn Scor-pal te kunnen en de Cuttlebug en mijn collectie achtergrondstempels van Darkroom Door (omdat die zo GROOT zijn :)).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik ben super blij met mijn cuttlebug. En de pearlpennen heb ik laatst gekocht. Echt onwijs leuk! en mooie dotjes krijg je ermee.
  Maar ja qua inkleuren en stempelen tja toch wel distress. Dus zo n 3 dingen he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik werd heel blij van mijn recente aanschaf, de vlinder stempels van Eline's huis. Wat een heerlijk veelzijdige set! Tja en waar ik niet zonder kan, mijn bruine karton dat ik heel vaak gebruik. Ik koop vaak een groot vel, bij de hobbywinkel hier in de buurt zodat ik er alle kanten mee op kan.

  Groetjes,
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ìk heb momenten dat ik niet zonder kan, en soms mis ik ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik denk dat ik toch wel het meest blij wordt van mijn Cuttlebug. Als hij mogen stuk gaat dan koop ik gelijk weer een nieuwe.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Op dit moment ben ik superblij met mijn nieuwe Bigshot Express, geweldig ding!
  Met nieuwe stansjes kan ik ook erg blij zijn en nieuwe ponsen, vooral die van Martha Stewart.
  De Distress inkten van TH zijn natuurlijk erg goed, ik heb er ook vrij veel kleuren van. Maar ik ben ook nog steeds weg van de Cat's Eyes chalk ink. Heb die net weer gebruikt om een vlinder die ik uit een transparant heb gestanst te kleuren. TH inkt houdt daar niet op.

  Fijn weekend, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik denk dat ik gek word als gesso uit de handel gehaald word hahahaha.
  groetjes,lean...zo heerlijk kliederen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mijn cuttlebug! Zeker weten! Met de nesties. Ik heb meteen alle ronde (glad en gestulpt) en alle ovalen gekocht. Heb er geen moment spijt van gehad, ondanks het grote bedrag. Ik heb 1 doosje distress inkt om de randjes te beinkten. Kleuren doe ik met mijn Prisma's. Ben ik ook nog steeds heel blij mee.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sinds ik mijn cuttlebug heb is kaartjes maken stukken leuker geworden, wat kan je daar veel mee varieren

  BeantwoordenVerwijderen
 20. 'gerafeld jute' klopt wel, ik weet niet hoeveel kleuren ik heb, wel veel in ieder geval :) Toevallig heb ik voor morgen ook een Distress berichtje gepland staan, leuk :)
  Wat is onmisbaar? hmmmm, dat moet m'n verzameling snijlinealen zijn, ik ga nu onmiddelijk kijken over welke Jolette het heeft, die van Marianne Design kende ik nl. nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh ik kan ook echt niet meer zonder de distressinkt. Ik heb nog een paar kleuren nodig en dan heb ik ze allemaal. Echt ik ben er heel enthousiast over over die inkt. En de cuttlebug vind ik een geweldig apparaat, je kunt er mooi eenvoudige kaarten mee maken en je kunt de bewerkelijkere kaarten nog mooier mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hi Inge,

  Dat moet dan mijn Cuttlebugje zijn, daar is het allemaal mee begonnen, begin dit jaar! Ik was met Marit en nog een vriendin Wendy, op pad in Den Bosch, lekker shoppen. We gingen naar een hobbywinkel en ik zag daar allemaal van die leuke embossing folders (wist toen nog niet dat dat het was) met heel leuke patroontjes en toen ben ik me er eens in gaan verdiepen en toch maar die Cuttlebug gekocht! Toen was het hek van de dam, inmiddels zijn al mijn oude hobbyspullen (pergamano, origami, shadowpainting) verkocht en ben ik helemaal aan het kaarten maken en daar zijn weer zo veel verschillende technieken voor te gebruiken, dat ik me niet snel zal vervelen! En dat allemaal door die Cuttlebug! Mijn stempelontdekking is Unity Stamps, daar kan ik ook niet meer zonder, vind ze zo geweldig en ook de stijl van de kaarten die de dames van het DT daar maken, die vind ik zo leuk! Leuk, jouw vragen op je blog, lees hier leuke dingen!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen