dinsdag 28 september 2010

Try out kaartjeEen anders dan anders kaartje. Met één van de plaatjes die ik in de candy van Petra kreeg, ben ik, zonder plan vooraf, aan de slag gegaan. Een wit correspondentiekaartje heb ik bewerkt met Distress Ink (Pumice Stone) en Glimmermist (Chalkboard / antraciet). Daaroverheen een postcard stempel gestempeld met Stazon inkt (Stone Grey) en een woordenboekstempel met witte inkt (Maya Road). Om de afbeelding heen ben ik (voor mijn begrippen) redelijk los gegaan met bloemen (Prima en Magnolia), lint (Marianne Design), parels (Melissa Frences), etc. Als laatste een rode postzegelstempel eroverheen gestempeld met Distress Ink (Aged Mahogany). De kaart heb ik op een antislip matje geplakt. Ja, je leest het goed. Ik zag deze matjes liggen bij Big Bazar en viel voor het zachte materiaal en de kleur (en de prijs!) en dus...móest dat matje mee :) Het matje heb ik daarna op een dubbel witte kaart geplakt.

Leuk dat je weer even langskwam en een fijne avond :)

(ps. Ik gebruik de nieuwe editor in blogger en ben aan het testen of de extra grote foto's mij bevallen. Ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden!)

17 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, erg origineel met zo'n matje.
  Wat je vraag over de foto's betreft: grote foto's zijn natuurlijk mooi, maar ze passen niet op mijn beeldscherm. Als je moet scrollen mis je het totaalplaatje een beetje. Verder zijn de foto's wel heel scherp.
  Maar ik kom hier altijd met plezier en zal dat blijven doen.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje! Mooie probeersels! En die grote foto's is voor mij prima, ik ben wel benieuwd hoe de nieuwe editor van blogger werkt, ik klik 'm nog steeds weg... koudwatervrees denk ik...
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel apart origineel kaartje Inge. Het is weer fantastisch gedaan!
  Groetjes
  Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een prachtige kaart geworden! Leuk dat je wat spulletjes van mij hebt gebruikt ;-) Je kunt de kaarten zo wel goed bekijken met die grote foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Inge! Wat een leuk kaartje en inderdaad heel anders dan je "normale" kaartjes, maar wel erg mooi gelukt!

  Ik vind de grote foto's erg mooi!!

  groetjes Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. GEWELDIG,hier ben ik helemaal van van de kook,zeg maar haha...deze stijl vind ik super!!!!Wat een geweldige mooie kaart en alles klopt gewoon,eb toch zie ik echte "INGE" dingen..zoals het nietje...super mooi echt im impressed!!!!;)
  En de grote foto's vind ik ook heel mooi!!!
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geweldig gaaf kaartje!!!
  prachtig de grote foto's
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch zie ik jouw stijl terug Inge! Ik vind 'm prachtig! En de foto's bevallen me goed zo.

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie ook nog steeds een Inge kaart en vind hem super! Je hebt heel veel technieken gebruikt en dat vind ik mooi en origineel. Je blog ziet er leuk uit. Ikzelf vindt de nieuwe editor fijn werken maar je moet er wel even aan wennen. Je foto's zijn SUPERSCHERP. Dat geheim zou ik graag eens van je willen horen, belichting, camera etc. Ik ben nooit zo tevreden over mijn foto's, maarja ik ben ook een pietlut!! Als laatste wil ik je bedanken voor je trouwe reacties op mijn blog. Ik waardeer ze enorm en lees ze graag.

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow Inge, wat een super mooie kaart!!! Ik vind de grote foto's mooi zo :)
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk kaartje weer Inge echt gaaf en je kan ook echt alles gebruiken een anti slipmat..hihiihi.
  De grote foto´s vind ik top.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een super gaaf kaartje!
  En mij bevalt het wel de grote fotos. Je ziet mooie alle details op de kaart!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Inge,
  Je kaart is weer gaaf, en een anti slip matje, hoe kom je erop? Het gehaakte bloemetje vind ik leuk, heb je die zelf gemaakt?
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De meerderheid is pro, ik ook dus, wat de foto's betreft.
  Je kaart daarentegen is.....supermooi nauurlijk :) Dat anders dan anders moet je nog eens meer doen! Origineel met het matje en de Pumice Stone/Glimmermist achtergrond is prachtig! Alles aangepast aan het plaatje: de roosjes die terug komen en het rode van het hoedje in de stempel, schitterend gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heeeel apart en lekker van alles nog wat zo werk ook graag ga je toch maar eens volgen haha doeiiiiiiiii tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ow Inge...ik ben fliefd wat enorm mooi, en jij zegt een try out..nou dat beloofd wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De grote foto's zijn super, zo kan ik beter koekeloeren naar al die details op jouw kaart. Zo'n try out kaartje mag je vaker maken. Ik ben er helemaal weg van :o))

  BeantwoordenVerwijderen