vrijdag 20 augustus 2010

I'm back :))

In de afgelopen heerlijke-vrije-weken zette ik geen wekker, bedacht ik per dag wat we zouden gaan eten, probeerde ik eens een recept uit, bakte ik met hulp van de jongste twee taarten, las ik een paar boeken (en dat was lang geleden), volgde ik zowaar een tv-serie, deed ik wat in de tuin, ruimde ik puin in de kamer van de jongste (met wie ik zijn kamer middelbaarschool-proof maakte), winkelde ik zo hier en daar, ging ik lekker rustig en niet snel-snel naar de markt, maakte ik wat kaarten en een boekje en een enorme troep op mijn bureau, luisterde ik naar Jack Johnson...

...én slenterde ik met de drie mannen een paar dagen door London...

We hebben twee musea bezocht en zijn naar een héél leuke winkel geweest... vlak tegenover het British Museum. Dus mocht je nog eens naar London gaan ;)

Ik kocht er onder andere deze stempels:
Ook deden we iets wat mij, tot grote hilariteit van de jongens, enorm eng leek. We gingen in The London Eye.

Ja, ook ik.

Met mijn hoogtevrees.


En The London Eye, het hoogste reuzenrad ter wereld, was dus HOOG, HEEL HOOG.

Maar NIET ENG!


Sorry jongens, geen klamme zweethandjes ;)

Wel een enorm mooi uitzicht...

Over uitzicht gesproken...hier keken we op uit vanuit onze hotelkamer. Een mazzeltje, we hadden standaard kamers geboekt maar omdat er iets mis was gegaan met de boeking kregen we luxe kamers met uitzicht op de Tower Bridge :)

Ik heb wel bijna drie weken niet actief geblogd. Drie weken! Een prestatie van formaat, al zeg ik het zelf ;)

Ik heb wel een aantal nieuwe dingen gemaakt, onder andere een eerste try-out met mijn nieuwe Hero Arts stempels. Omdat ik normaal gesproken erg van de mooie papiertjes en cute stempels ben, is het wel even zoeken naar 'mijn' vorm met deze stempels:


Ik heb een achtergrondje van Distress Ink (in de kleur Antique Linen) met water gemaakt en daarop de achtergrondstempel met Pumice Stone en Milled Lavender gestempeld. Een post-it velletje hield een vierkant vlak 'leeg' en daar heb ik de grote gestempelde bloem op geplakt. De zwarte streepjes zijn met houtskool gemaakt.

Ik ben nog niet 100% tevreden, maar ik blijf proberen ;)

12 opmerkingen:

 1. hoi hoi,
  wat ontzettend leuk dat je erweer bent
  en zo te lezen heb je een geweldige vakantie gehad en zo knap dat je in het reuzenrad bent geweest maar wel een geweldig uit zich hé( vond ik ook toen ik erin was geweest) hé en wat zie ik op de foto wat leuk zo je haren super
  je kaartje vind ik al heel goed gelukt prachtige stempels heb je gekocht.
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis Inge! Wat een mooie foto's heb je gemaakt, Londen is en blijft een héle bizondere stad:-D Gaaf dat je ook nog een stempelwinkeltje hebt kunnen vinden;-)

  Je kaart is weer eens heel wat anders en supermooi.

  Fijn weekend!

  Inge xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Inge,
  Leuk dat je weer terug bent. Ben je creaties gaan missen. Maar natuurlijk leuk dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Londen- dat staat al lang op mijn wensenlijst...
  Bedankt dat je ons laat meegenieten van de tijd in de UK (-:
  Wij zijn in Duitsland op vakantie geweest, echt prachtig daar. Heb ook een hobbywinkel bezocht, maar de stempels en ponsen waren helemaal niet wat ik zocht. Dus helaas geen nieuwe aankopen kunnen doen )-:
  Je nieuwe kaart is weer prachtig!
  Fijn weekend,
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes,she's back!!!!!!wat fijn!!!Leuk dat je t zo leuk hebt gehad en wat een mooie aanwinsten !
  Super mooie kaart van de super mooie stempels!
  Ik vind het wel heel fijn dat je er weer bent,gezellig!!!
  Fijn weekend!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er weer bent Inge!
  En je try-out is echt een prachtige kaart geworden! Waar heb je de knopen mee vastgemaakt? Is is een soort 'zilverdraad'?

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey welcome back!! Zo te zien heb je een leuke vakantie gehad. En meteen al een kaart in een stijl die ik niet gewoon van je ben. Maar ik wil meer zien van dit, ik vind het heel knap gedaan!
  Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je er weer bent! Leuke foto's laat je zien van jullie Londen uitstapje en van de nieuwe stempels. Ga jij maar vaker dit soort stemeples gebruiken, want ik vind je kaartje geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. welkom terug gelukkig dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en gelijk al je nieuwe aankopen geprobeerd gaaaaaaf hoor.
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom terug in blogland! Lekker hè al die tijd zonder wekker en op avontuur.
  Je kaart is prachtig en inderdaad anders dan anders. Leuk, leuk, leuk.

  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb jij genoten, leuke foto's ook, en je kaartje heeft stijl, een plaatje erg mooi!
  en enorm leuk dat je er weer bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Blij dat je weer terug bent, Inge! Je verwent ons al direct met een lang blogbericht, super! Wat een mooie foto van jouw en je blitse boys :) Aan de foto's te zien heb je het daar naar je zin gehad. Mooie stempels heb je gescoord! Die kaart vind ik SUPERMOOI, echt! Leuk idee met dat 'lege' vierkant en de houtskoolstrepen vind ik heel origineel!
  Echt een prachtige kaart in hele mooie kleuren ook.
  Bedankt ook voor het superleuke berichtje dat je op mijn blog naliet :)
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is toevallig... zag een advertentie van dat stempelwinkeltje in de Craft Stamper gisteravond en dacht: als ik weer eens in Londen kom ga ik daar naar toe. Leuk om nu te zien dat je daar geweest bent.

  Ik vind de kaart die je hebt gemaakt met je nieuwe stempels prachtig!!!

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen