dinsdag 20 juli 2010

Book Of Me #2


Deze tweede LO voor mijn Book Of Me gaat over lezen. Dat komt goed uit want ik hou van lezen :) Ik hou van boeken en (het liefst mooie stapels...) tijdschriften in de woonkamer.

Gelukkig hebben we thuis de ruimte voor een boekenkast in de woonkamer en onder andere (bijna) alle Nicci French boeken staan daarin. De boeken van Nicci French hebben mijn plezier in het lezen weer helemaal teruggebracht. Ze brachten me op het spoor van een reeks andere boeken en schrijvers die ik ben gaan lezen. Bijvoorbeeld Karin Fossum, een Noorse schrijfster die ik echt zo goed vind dat ik ieder nieuw boek van haar direct móet lezen. Ze heeft een prachtige sobere stijl. Iets heel anders is 'Paula' van Isabel Allende, een autobiografisch verhaal dat me echt heeft aangrepen.

Ik ben iets meer tevreden over deze 2e LO, hoewel ik het nog wel lastig vind om een LO knap op de foto te krijgen. Op de foto klikken helpt, dan wordt 'ie iets groter. Ik vind de zwarte verfspatjes goed gelukt (acrylverf met wat water in de mini-mister) en er zitten niet teveel bonte kleuren in. Ook sta ik zelf niet op de foto en dat scheelt een hoop, want foto's van mezelf...hmm...ik ben er nooit zo weg van :))
En o ja, die vlieg linksonder op de foto (ik zie 'm nu pas...!) kwam spontaan langs, hij zit niet vastgeplakt op de LO ;)

14 opmerkingen:

 1. Ik zie er al een lijn in en het is nog maar de tweede! Weer mooi met de witte achtergrond, leuke foto van je boeken ook. Als je "book of me" klaar is kennen we je helemaal ;-) Je "boekensmaak" is alvast ok :)
  Ideetje om mee te nemen, die spatjes. Weet je dat daar zelfs stempels van bestaan, om zo'n spatjes na te bootsen, dit lijkt me toch eenvoudiger en goedkoper :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een prachtig geheel!! Leuk, die spatjes, doe ik ook vaak op wit, maar dan met Glimmermist. Dit is ook erg mooi!
  Mooie foto erop van je boeken, heb ik allemaal ook gelezen, haha en net als jij vind ik Karen Fossum een goede schrijfster. Heb je Stieg Larsson al gelezen, heel goed!
  Leuk ook, die omgevouwen hoekjes en de bloemen met de knopen. Kortom: super!
  Vlieg vond dat blijkbaar ook :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een stijl die ik graag zou hebben, maar om een of andere reden lukt 't mij niet. Zegt dat iets van het karakter? Vast wel.
  Die omgevouwen hoekjes horen echt bij deze lo. Origineel!

  Karen Fossum ken ik niet. Eens opzoeken. Aan de triologie van S. Larsson ga ik binnenkort beginnen.

  Lezen...heerlijk!

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahah hij viel flauw va al die boeken zzzzzzzzzzzz.Gaaf weer je lo hoor en de spatspeters zijn zeker goed gelukt.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dode vlieg bij misdaad boeken.....Grappig.
  Ook je LO ziet er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat gaaf zeg! mooi uitgewerkt ook. lezen is ook mijn tweede grote hobby, als je van nicci french houdt, denk ik dat je karen slaughter en tess gerritsen ook wel goed vindt, al eens geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Inge,Weer zo mooi en je hebt echt een eigen stijl!!!Je boeken foto is mooi en je spetters ook.Dat boek over jou word heel mooi,de eerste 2 zijn al helemaal goed!!
  Fijne avond,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Inge,
  Je hebt weer een super mooie creatie gemaakt.

  http://kaartenshoppatricia.blogspot.com

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een spetterende LO ;o)
  Met je zwart/wit pagina komen de ruggen van de boeken heel goed tot zijn recht en je blik wordt meteen naar de titels getrokken, goed gedaan!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige lay out!! Ik ben ook helemaal weg van de boeken van Nicci French! xxx Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave lo, en ook leuke boeken. French vind ik dan wel iets minder, wel gelezen, maar het komt wel overeen met wat ik leuk vind. Super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hai Inge, erg mooi gemaakt weer, leuk op de foto gezet ook! Knap hoor, alleen al hoe je er op komt! Tja daar moet je gewoon wel talent voor hebben... Wat zal dat een schitterend boek worden! Ben er wel een beetje jaloers op hoor, hihi! Lijkt me echt gaaf om zoiets van jezelf te maken! aaaa arme vlieg ziet er wel een beetje dood uit... vast van de warmte, hihi! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke lay-out! En ja... lezen, dat doen we hier elke dag, een goede verslaving! :) We hebben speciaal een bopekenkast 'op maat' in de woonkamer, en dan nog boeken in de bureaukamer, zolderkamer,... tja, het hele huis is hier vol boeken!! :)

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen