maandag 12 juli 2010

Book Of Me #1


Ik wil heel graag meer LO's maken. En ik heb bedacht om te beginnen met een Book Of Me. Kan ik mezelf mooi als proefpersoon nemen :) Ik heb gekozen voor een A4-formaat, lekker toch nog íets kleiner dan het normale 30x30 :) De eerste LO heeft als thema 'Ik ben...'
Ik probeer mijn 'innerlijke criticus' zoveel mogelijk de mond te snoeren bij het maken van een LO, anders komt er gewoon niks van. Over deze LO ben ik ook niet helemaal tevreden omdat ik 'm teveel vergelijk met allerlei mooie LO's die ik om mij heen zie.
Maar het is net als met kaarten maken, het is de kunst om al dat soort gedachten los te laten en gewoon te dóen. En dan te zien wat eruit komt. En zo een eigen stijl te ontwikkelen. (...en zo praat ik mijzelf moed in terwijl ik bezig ben...)

Ik ben oprecht benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Gewoon eerlijk. Ongezouten. Zeg het gerust, ik kan het hebben!

10 opmerkingen:

 1. Prachtig Inge, lief al die kleine fotootjes! Het leuke van scrapbooken is dat je het nooit "fout" kunt doen want je doet het ten slotte voor jezelf (en je nageslacht;-)) het is iets helemaal van en voor jouw...mooi vind ik dat.

  Een Book of Me, ik durf het zelf nog niet aan maar het is natuurlijk een superleuk naslagwerk voor later!

  Succes met pagina #2, ik volg je op de voet;-)

  Inge xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat A4 formaat is een goed idee. Ik ben geen scrap kenner maar ik vind dit wel heel mooi! Wat me opvalt is dat de stijl van jouw kaarten hier in terugkomt, dus dit ben jij helemaal.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. uhhhh niks mis mee gewoon heeeeeeeeeeeel mooi en het lijkt op jouw style...hihiihi lees ik dus ook bij Nora...ik vind het gaaf en gewoon verder gaan.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Inge,ik vind het heel mooi!!!Ik houd van die witte ondergronden en de rust die het uitstaalt.Ik zelf kan dit dus niet....jammer,bij mij MOET het vol (dat is een tik denk ik)De fototjes vind ik helemaal geweldig en de kleuren ook!!!Je hebt het super mooi gemaakt,en ik denk dat niemand ooit echt helemaal tevreden is met zijn eigen werk terwijl een ander er mee weg loopt!!!(en dat geld voor deze ook)ik vind m heeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll MOOI!!!!!
  Fijne avond,ik hoop dat de volgenden net zo mooi gaan worden....
  Liefs,Jolanda..(wat een verhaal weer zeg!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw inge dat ziet er echt prachtig uit.
  echt alles past ook gewoon helemaal super bij elkaar
  fijne avond nog
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dit schitterend he moet te veel bij andere kijken ieder heeft gewoon zijn eigen stijl

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi

  wat schitterend mooie kleuren en mooie foto's!!

  ben benieuwd na de volgende pagina!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk, mooie frisse kleuren, leuke foto.
  En de knallende details ...zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een heel erg veelbelovend begin, denk ik. Ik zie er ook de stijl van je kaarten een beetje in, maar alleen in details. Het wit houdt het rustig, alle aandacht gaat naar de foto's, waar ik dan ook met verbazing naar kijk :) Wat heb je er veel, allemaal zo verschillend (aangepast aan de tekst?), heel leuk samen gebracht op die manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou, er is helemaal niks mis met je layout! En dat voor een eerste keer! Mooie felle kleurtjes tegen een witte achtergrond, lekker speels allemaal. En ik vind al die foto's van jezelf echt superleuk! Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!

  BeantwoordenVerwijderen