woensdag 23 juni 2010

Kaart met prullenbak achtergrondje


And now, for something completely different...geen babykaart, geen zoete magnolia maar een kaart gemaakt met een achtergrondje van distress ink. Het achtergrondje was mislukt, vond ik, en belandde daarom in de prullenbak. Daar viste ik het weer uit omdat ik een beetje wilde rommelen met roze (stipjes) en paars (bloemetjes). En toen vond ik het ineens wel weer grappig. Ik kon wat restjes BG papier (Green at Heart) kwijt en wat paars 'gaas' wat ik onlangs gekregen heb. Ook mijn ruitjesstempel kwam weer van pas. Een grote roze knoop van Dora erop en ik was (ben) weer tevreden :)

Voor mij geldt met kaarten hetzelfde als met muziek. Ik hou van cute kaarten en van rommelige kaarten, net als ik hou van 'Escapology' van Robbie Williams en van "Blood, sugar, sex, magic' van de Peppers. Als je deze 2 CD's kent weet je dat het echt héél wat anders is :) Het is vooral de afwisseling die me energie geeft.

Gezellig dat je weer even kwam kijken. En bedankt voor alle leuke, lieve en attente berichtjes, ze maken me blij!

12 opmerkingen:

 1. mooi kaartje en wat je muziek smaak betreft...mmmm de Peppers heeeel goed en Robbie...tja....ook heel goed ik kan me in deze kaart en in je muziek stijl erg vinden!!!
  Jammer voor je prullenbak,fijn voor ons dat je tot inkeer ;) kwam!!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de kaart
  geweldig
  geslaagd!

  Groetjes
  tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè, je vindt iets mislukt en dan wordt het toch nog mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf hoor en net op tijd uit de vuilnis gevist...hihihi
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. meid ik las die titel en ik dacht je ehbt allemaal producten gebruikt die uit de prullenbak kwamen. Ik dacht huh dat moet ik lezen! ( lees trouwens alles hoor) maar je titel was pakkend :)Wilde ik even kwijt :P

  Enne wat is het kaartje weer origineel en echt Inge styl! i love it!

  Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eerste les: nooit weggooien een "mislukte" achtergrond, kan altijd nog van pas komen. Mooi dat gaas in combinatie met de ruitjesstempel, mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. NOOIT meer iets weggooien! Ik vind je kaart heel mooi. En ik snap wat je bedoeld, ik houd ook erg van het zoetsappige maar kan zomaar weer van het stoere houden. Beide muziekstijlen spreken mij dan ook zeer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind m juist echt iets hebben, beetje freestylen, top juist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wooow wat prachtig geworden ! Liefs Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inge je weet toch dat je nooit iets weg moet gooien......;o)

  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hahaha...wat leuk dat je van een prullenbak restje toch weer zo'n leuk kaartje kunt maken hè?! lekker "simpel", maar helemaal goed!
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen