vrijdag 18 juni 2010

Afgekeken :)


Mooiere woorden voor 'afgekeken' zijn natuurlijk 'gelift' of 'geïnspireerd op'. Maar in dit geval is er toch echt sprake van schaamteloos na-apen :))
Deze week liet mijn inspiratie mij behoorlijk in de steek. Ik zat niet echt lekker in mijn vel, teveel aan mijn hoofd en dan kan ik mij gewoon beter beperken tot lezen, beetje voetbal kijken. Dat soort dingen.

Tot ik weer allerlei leuke, redelijk simpele kaarten zag verschijnen bij Kristina Werner en zin kreeg om deze kaart te 'kopiëren'. Ik heb er Eline papier voor gebruikt, een stippelstempel, een knoop van Dora (> lees verder >>), een lintje en Eline bloemenstempel. De thickers heb ik rommelig beïnkt met Distress Ink.

Deze week werd ik blij van de postbode! Kijk eens wat ik kreeg:
Allemaal mooie felle knopen en lintjes! Ik kreeg ze van Dora. Ik volg haar blog al een tijdje. Dora heeft een heel andere stijl die ik enorm bewonder. Ze maakt kaarten, LO's en allerlei doosjes op een eigen manier, met mooie kleine borduursteekjes en veel kantjes. Ze heeft zelfs een webwinkeltje! Ik heb haar wat kantjes toegestuurd die ik zelf niet gebruikte en zij stuurde mij dit pakketje terug. Een mooie deal wat mij betreft!
Dit mooie 100% Dora kaartje kreeg ik erbij (let op de kleine stiksteekjes):

Leuk dat je weer even langskwam!

13 opmerkingen:

 1. Nou dat heb je dan toch maar mooi nageaapt..hihihi je zegt het tenminsten heel eerlijk.
  Mooi kantjes en randjes daar kan je wel wat mee en een gaaf kaartje gekregen.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een Super leuk kaartje geworden! Kristina maakt Super gave kaartjes hé!, ik volg haar ook en een beetje hulp kunnen we allemaal wel eens gebruiken ;)
  Wat eenleuke lintjes en knoopjes heb je gekregen!
  Fijn weekend!

  Groetjes Marie-claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch een heel leuke kaart, afgekeken of niet. De kleuren zijn supermooi, ook een leuk zigzaglintje. Mooi ook met de "stippelstempelrand". Mooie deal heb je gemaakt hoor en een mooi kaartje er bovenop! Bedankt voor je mooie woorden van gisteren, attent ja behalve één keer dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem harstikke leuk, na-apen is ook een kunst hoor;)
  Super kantjes en frutseltjes, en uiteraard een hele mooie kaart.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, je mag best eens een kaartje liften hoor, niks mis mee.
  Wat een leuk pakketje heb je gekregen. Dora maakt inderdaad superleuke kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje,en ach een beetje kopieren kan geen kwaad.....iedereen doet "ideeen" bij een ander op!En wat leuk ,soms kunnen we zo blij worden van de postbode he....geweldige mensen!
  Fijn weekend,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dan maar een lift, ik denk dat elke scrapper wel ideeen van een ander meeneemt in zijn werk, soms zie je iets leuks, en dan gebruik je dat. Ik sla soms onbewust kleine dingetjes op..en gebruik die dan.. Ik vind het gewoon een prachtkaart! En graag gedaan..wat een lieve woorden:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaarten heb je gemaakt. Met liften is niets mis hoor. Bogs zijn er om inspiratie op te doen en van elkaar te leren, toch?

  Ik hoop dat je weer wat lekkerder in je vel zit nu, ik ken het gevoel en het is heel naar.

  Fijn weekend!

  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi gedaan zeg! Liften is juist leuk om te doen :)

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'k Moest even zoeken naar de kaart die je gelift hebt, maar niks mis mee hoor! Je maakt toch weer je eigen ding ermee. Mooi gedaan!
  En leuke spulletjes heb je gekregen!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Af en toe is over de haag bij de buren kijken? Niks mis mee, is zelfs af en toe eens leuk. En die dip die gaat wel snel weer over zeker na zo'n vrolijk pakje van Dora.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat liften moet je meer zien als bewondering voor andermans creaties: Het spreekt je zo aan dat je ook iets dergelijks wilt proberen. En door de bron van je inspiratie te noemen verspreiden al die leuke ideeën zich als een olievlek.
  Share the creativity!!
  Gr. Anette
  p.s. toch vind ik het een typische Inge creatie!?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. nou ondanks dat ie afgekeken is, is ie heel mooi hoor! Lekker vrolijk zo en een geweldig 'even-hallo-zeggen-kaartje'!
  Ennuh je bent maar verwend hoor door Dora en wat een geweldig mooi kaartje heb je gekregen, ik ga gauw even op dr blog kijken;-)
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen