vrijdag 12 maart 2010

...busy...

Dit is een stukje van een kaart die ik precies een jaar geleden maakte. Het papier, de lintjes, het stempeltje en het borduurgaren maakten dat ik echt weer zin kreeg in het maken van kaarten. Maar een jaar geleden zat ik nog middenin mijn opleiding en naast mijn kids en mijn baan hield ik dus weinig tijd over om te 'knippen, plakken en scheuren'. Mijn bureau lag vol met studieboeken.
Hoe anders ziet mijn bureau er nu uit! Het ligt vol met allerlei nieuwe mooie spullen. Ik ben er heerlijk mee aan de slag voor een wel héél leuk project. Verder kan ik er nog niet zoveel over vertellen...wordt vervolgd;)

Vanmiddag ben ik even bij Bamba geweest voor cardstock. Eigenaresse Annemiek verkoopt allerlei mooie (scrap-)spullen in een 'blokhut' in haar achtertuin. Daarmee is ze weer terug op de plek waar ze ooit begonnen is. Het leuke is dat die plek bij mij 'om de hoek' is. Heerlijk, zo'n snoepwinkeltje!

Ik heb een druk weekend voor de boeg, misschien dat ik daardoor niet mijn blogrondje kan doen. Ga ik allemaal weer inhalen als de rust is teruggekeerd;)

1 opmerking:

  1. Oh jeeee je maakt het wel spannend hoor Inge, ben erg benieuwd wat je gaat maken met al die leuke spulletjes van de foto;-)

    Fijn weekend!

    Groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen