zaterdag 6 februari 2010

Goed bezig;) en kaarten van Corry!

Vandaag lag dan e-i-n-d-e-l-i-j-k de nieuwe 'Marianne' in Pipoos. Normaal gesproken tel ik daar niet de nachtjes voor af hoor:), maar nu staat mijn blog erin:


Zie je 'm, midden op de pagina? Ik vind dit gewoon zo leuk. Toen ik zo'n maand of 7 geleden in een opwelling besloot een scrap blog te beginnen had ik dit niet kunnen bedenken! En nou hou ik erover op, straks denken jullie nog dat ik naast mijn schoenen loop;))

Vanmiddag was ik even bij mijn moeder om wat ponsen en cuttlebug figuurtje te delen. Ik had mijn tas vol spullen mee:

Niet te missen toch, zo'n tas, zou je denken. Toch vergat ik 'm mee naar huis te nemen. Dus snel weer terug om 'm te halen. Want een weekend zonder deze tas trek ik natuurlijk niet. Maar nu blijk ik ook nog eens al mijn magnolia's bij haar te hebben laten liggen... Nee, ik ben echt goed bezig;) Ik begin het idee te krijgen dat ik toe ben aan ....rust!

Ik heb foto's gemaakt van kaartjes die mijn moeder heeft gemaakt. (Dat dan weer wel, er gaan ook best dingen goed vandaag;) Ze volgt mijn blog trouw en maakt al heel lang kaarten. Daar komen ze mam, ik hoop dat je leuke reacties krijgt!

6 opmerkingen:

 1. Fantastische kaarten, die van je moeder dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou volgens mij loop je wel naast je schoenen of liep je ze voorbij....hhihihi gaaf hoor!!!
  Gelukkig heb je het weer goed gemaakt en plaatsten je de mooi kaartjes van je moeder......dus je pronkt ook nog met ander MAMS!!! veren.
  doegggggggggg,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd dat je in het blad staat!! super leuk. En wat gezellig samen met je moeder knutselen ze maakt ook leuke dingen.
  Iedereen kan wel eens zo'n dag hebben dat je van alles vergeet. ( maar vergeet niet je schoenen, hihi)

  Veel liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee wat leuk dat je blog in het blad staat! En je moeder maakt prachtige kaarten!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Inge

  ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt en vind dat je zo'n leuke dingen maakt, dat ik een verrassing op mijn blog voor je heb staan.
  Ik zou het leuk vinden als je even komt kijken.

  http://danielleshobbypaleis.blogspot.com/

  groetjes Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen