woensdag 13 januari 2010

More!Ik zit er weer helemaal in hoor! Waarin? In het kaarten maken. Vind het heerlijk om na een drukke dag achter mijn bureautje te kruipen, een cd-tje aan te zetten (nu veel Coldplay en Snow Patrol) en een kaart te maken. Deze bovenste kaart heb ik gemaakt voor een kersverse opa en oma. Hiervoor heb ik Eline stempels gebruikt, het meisje komt uit de kerstserie. Voor de verandering weer eens ingekleurd met Derwent potloden. Het jurkje is van dessinpapier. Ook de bloem is gemaakt met Eline stempels.

De kaart hieronder heb ik gemaakt met een patroon dat je kunt vinden op de MOOIE website van Peet . Hij is dus heel gewoon nagemaakt;)) Ik heb er het Indian Summer papier van Basic Grey voor gebruikt.Nou, dat was 'm weer! Leuk dat je weer even kwam kijken. Ga ik nu genieten van mijn thee en de nieuwe Flow!

11 opmerkingen:

 1. oh, so funny card )) The details are gorgerous!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten! Het eerste kaartje is super lief. En de tweede kaart heeft een mooie vorm, ik heb die ook al eens gebruikt :)
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten weer! Ik vind de onderste echt heel mooi, nagemaakt of niet! Ik geloof dat ik dat papier ook maar eens moet kopen, want ik vind het schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitternde kaarten heb je weer gemaakt het 1e kaartje is gewoon een schatje en de andere is echt super mooi

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide kaarten vind ik weer heel mooi geworden.Dat is weer het leuke van kaarten je kan snel veranderen van project.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Inge!

  Wat een mooie creaties heb je weer gemaakt. Je baby kaartje vind ik heel lief, maar ook heel sjiek, leuke kleurencombinatie en mooi ingekleurd! Die bloem is ook echt helemaal super, heel ergmooi papier heb je daar voor gekozen en die vlinder maakt het helemaal af! Ik heb gelijk maar eens een kijkje op Peet's site genomen, leuk zoveel inspiratie!
  xxDebbie

  P.S. Mijn vriend weet zo goed wat ik wil voor mijn verjaardag omdat ik hem gewoon meesleur op kadootjesjacht voor mezelf hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn 2 prachtige creaties voor al de onderste vind ik erg leuk gemaakt.
  groetjes
  daantje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inge,

  Wat heb je weer prachtige kaarten gemaakt!! Echt super, zo je eigen stijl!!!

  Liefs, saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. harstikke leuke kaart! en ook verrassend die flap.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke kaartjes heb je weer gemaakt!!

  Veel liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen