zondag 24 januari 2010

Ideetjes...

In de Flow (had ik al gezegd dat ik dat één van de weinige écht leuke tijdschriften vind) stond laatst een artikel over een plakdagboek. Dat sprak me erg aan. Ik ben er onlangs met één begonnen. Het is wel grappig omdat ik nu echt dingen aan het verzamelen ben om erin te bewaren. Waarom? Goeie vraag. Omdat ik het gevoel heb dat de tijd soms als los zand door mijn vingers glipt. Een poging om iets van alles wat gebeurt vast te houden. Zoiets.


Het is niet mijn bedoeling hier een heel creatief verantwoord project van te maken. Ik laat het alleen zien ter inspiratie!
Daarover gesproken, in mijn zijbalk heb ik net foto's geplaatst van boeken die ik (nu) lees en muziek die nu in mijn cd-speler zit. Ik ga de foto's regelmatig verversen. Zelf vind ik het altijd erg leuk om tips te krijgen voor boeken en muziek. Dus ook hier...ter inspiratie:)

6 opmerkingen:

 1. Cool idee! en begrijp idd wat je bedoeld met de tijd dat vliegt en zelf er niets mee te doen.
  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig idee Inge... Misschien dat ik op deze manier m'n dagboek toch weer tevoorschijn haal...

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker een goed idee heel veel succes en de de hottip op je zij balk is ook gaaf.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee inderdaad. Ik heb laatst een blanco boek gekocht om er een artjournal van te maken, maar dat wordt niks. Dit zou ik er ook mee kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat is inderdaad wel een heel leuk idee, mooi boek trouwens het verdwenen meisje. ben nu een boek van Henning Mankell aan het lezen. ik vind het een geweldige schrijver. ik lees nu het oog van de luipaard. ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kijk! leuk! ik heb de flow ook gelezen en heb het al een tijdje in mn hoofd en heb nu een duwtje in de rug gekregen om te beginnen (en nu een extra duwtje van jou, thnks!) het lijkt me zoooooo mooi om ook terug te kunnen kijken en dan de "onbenullige/alledaagse" dingen terug te kunnen vinden! mooi!
  dus ik doe met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen