donderdag 31 december 2009

Snelle Happy Newyear kaarten


Ik heb nog 2 snelle "Happy Newyear" kaarten gemaakt. Ik heb ze 's avonds gemaakt, op de foto gezet en direct verstuurd. Hierdoor had ik helaas geen mooi daglicht bij de foto's...
Bij het opruimen van mijn knutselbureau (dat is af en toe hard nodig omdat mijn kleine bureautje regelmatig wordt overgenomen door Huub, die altijd wel iets aan het knutselen is, deze vakantie is hij erg bezig met het maken van trapjes en halfpipes voor zijn vingerskateboard en neemt hij vooral véél ruimte in beslag;), nou goed, tijdens het opruimen dus besloot ik een oude tekendoos in gebruik te nemen voor mijn derwent potloden. In die doos zaten 4 flesjes ecoline. Ze zijn haast antiek, ongeveer 30 jaar niet gebruikt... Een beetje van de blauwe ecoline heb ik met wat water in een sproeier gedaan en op de ster van de onderste kaart gesprayd. Samen met wat transparante glimmermist geeft dat een leuk effect.
Gisteren hebben mijn jongens + een vriend en ik zich ondergedompeld in de 3D Imax versie van de film Avatar. Hoewel het totaal niet mijn soort film is, was het echt een belevenis, zo mooi en creatief gemaakt, ik waande me helemaal in de Avatar wereld.
Dit is alweer mijn laatste post voor dit jaar. Gezellige jaarwisseling voor iedereen, en maak er wat MOOIS van in 2010!
(Oh ja, morgen gaat het scrapcardschallengeblog van start...spannend...!)

2 opmerkingen:

  1. Mooie kaarten geworden.
    fijne jaarwisseling gr,Lean.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. How creative and cute is that! Well done!

    Emilia

    BeantwoordenVerwijderen