zondag 1 november 2009

Kerst #10 Monochrome


De Just Magnolia Challenge van deze week is 'monochrome'. Dus dezelfde kleur in allerlei tinten. Ik heb er (weer) een lekker rommelige kaart van gemaakt in zacht grijsbruine tinten. De kerstboompjes zijn weer van karton, bewerkt met gesso en versierd met zilver borduurgaren en pearls. De witte cirkel komt uit de cuttlebug en is versierd met witte pearls. En dat laatste was een goed ideetje van Huub, die ook gezellig aan de knutsel was vandaag, hij heeft Dalek uit Dr. Who nagemaakt!
Heerlijk hoor, zo'n regenachtige zondag. Mij hoor je niet klagen:)

6 opmerkingen:

 1. Wat prachtig en lief!! Die kerstboompjes zijn echt super!!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW I love this card! I have been dreaming about this gorgeous stamp, and the design, coloring and wonderful cardboard christmas trees are just amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit is ontzettend mooi, Inge!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful monochrome card, love all the texture too. Thanks for joining us this week at Just Magnolia! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi,ten eerste dank je wel voor je leuke reactie op mijn blog...daar word ik helemaal blij van...
  en ten tweede,wat een leuke kaarten maak jijzelf..en wát een leuke details heb jij op je kaarten zeg! Die kerstboompjes zijn echt té leuk...dat ideetje ga ik zeker eens van je liften..( lees na-apen..)haha..
  fijn weekend,
  groetjes,Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hee, Inge...daar ben ik alweer..:)..ik heb me ondertussen door je laten inspireren...en op mijn blog kan je mijn creatie met 'jou' boompje bekijken...Ik heb jou blog er ook bij vermeld hoor..Hoop niet dat je het erg vind.. :)

  groetjes,Marian

  BeantwoordenVerwijderen