maandag 9 november 2009

Blogblom

Een jaar geleden dacht ik eraan om de brui te geven aan het kaarten maken. Ik had de jaren ervoor vooral veel 3d kaarten gemaakt en vond het allemaal een beetje saai worden. En oubollig. Ik heb al mijn 3d plaatjes weggegeven aan mijn lieve nichtje Merel en aan een collega met een creatieve dochter.
En toen kwam ik zomaar weer een keer in Pipoos. En zag daar een Magnolia ingekleurd met Copic Markers. Ik kocht de Copic Markers (deed er vervolgens nauwelijks iets mee, leve de Distress inkt!) en vroeg waar ik de Magnolia kon kopen. De eerste Magnolia bestelde ik via internet bij het
scrapbookdepot. Al surfend stuitte ik op allerlei blogs die me heel veel inspiratie gaven. Ik ontdekte weer dat het knippen, plakken en scheuren (zoals ik het meestal noem) mij enorm veel ontspanning en plezier geeft!
Ik plaatste mijn eerste foto's op mijn weblog
Mo(oi)moment.. Na een tijdje dacht ik dat het misschien wel leuker is om een apart knip-plak-scheur blog te maken. En dat werd mijn Blogblom.
Er zijn blogs die veel en veel meer bezoekers trekken. Er zijn blogs die veel en veel meer reacties krijgen. Het maakt me niet zoveel uit, eerlijk gezegd. Ik ben blij met mijn 1000-ste bezoeker vandaag en vooral met de lieve reacties die ik krijg.
Kijk dit nu eens!! Daar word ik zo blij van:)

2 opmerkingen:

  1. Nou ik ben een fan van je plak en scheurwerk hoor! E

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik ook! :-))Sinds ik je blog ontdekt heb kijk ik hier elke dag even.

    Liefs,
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen